Στην Πρέβεζα αύριο η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Καμίνης

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Ν. Πρέβεζας καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 18:30 στην Θεοφάνειο αίθουσα στην Πρέβεζα, σε εκδήλωση που διοργανώνει στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου με ομιλήτρια την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά.


Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, έρχεται στην Πρέβεζα το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, μαζί με την Φώφη Γεννηματά.



Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, συνοδεύοντας την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των επισκέψεων της ενόψει του 2ου Συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ έρχεται στην Πρέβεζα το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και θα παραστεί στην ομιλία της στη Θεοφάνεια αίθουσα τέχνης.



Ο Δήμαρχος Αθηναίων κατά την επίσκεψη του αυτή, θα έχει συναντήσεις με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης  της Πρέβεζας και της Ηπείρου και ακόμη με πολιτικούς φίλους που στηρίζουν την υποψηφιότητα του, για την Ευρωβουλή.



Σχετικά με την επίσκεψη του στην Πρέβεζα, ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε:

''Το Κίνημα Αλλαγής ανήκει στα μέλη του, είναι ένα κίνημα με σαφή κοινωνική βάση, ένα κίνημα δημοκρατικών πολιτών. Απέναντι στα ψευδεπίγραφα και ευκαιριακά προοδευτικά μέτωπα που σχηματίζονται ερήμην των πολιτών, η απάντηση που δίνουν τα χιλιάδες μέλη μας είναι ότι το σπίτι κάθε προοδευτικού ανθρώπου είναι το Κίνημα Αλλαγής. Ενισχύουμε το Κίνημά μας στο δρόμο για το συνέδριο αποφασισμένοι να επιβεβαιώσουμε ότι συνδιαμορφώσαμε ένα κόμμα σύγχρονο, ανοιχτό, δημοκρατικό, ενωμένο. 'Ένα προοδευτικό κίνημα που δεν φοβάται τις συγκρούσεις, που έχει διαμορφωμένη και σαφή ατζέντα για την επόμενη μέρα της Ελλάδας και της Ευρώπης, ένα κίνημα που πολιτεύεται για τις επόμενες γενιές. Έχω διαθέσει όλες μου τις δυνάμεις για αυτό που συνεχίζουμε να συνδιαμορφώνουμε και αυτή την έννοια έχει η επίσκεψη μου, στην Πρέβεζα, την Άρτα και την Ήπειρο.''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]