ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Γιάννης Καραγιάννης: Συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη


Συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη



Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης πραγματοποίησε την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας, Μάρκο Μπόλαρη.



Κατά τη συνάντηση ο κ. Καραγιάννης παρουσίασε στον υφυπουργό το κοινοβουλευτικό του έργο στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (Ο.Σ.Ε.Π.), στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης και στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς.



Από την πλευρά του ο υφυπουργός ενημέρωσε τον Γιαννιώτη βουλευτή για τα αποτελέσματα της διημερίδας του υπουργείου Εξωτερικών με θέμα «Θρησκευτική και Εκκλησιαστική Διπλωματία στον 21ο αιώνα» που πραγματοποιήθηκε στις 28/2 & 1/3/2019. "Τόσο η θεματική, η παρουσία εκπροσώπων όλων των θρησκειών και ομολογιών στην Ελλάδα, η παρουσία εκπροσώπων των Πατριαρχείων, η παρουσία εκπροσώπων 30 πρεσβειών και διπλωματικών αποστολών στη χώρα μας, όσο και οι θέσεις που διατυπώθηκαν, συνιστούν την απαρχή μιας ευρύτερης δραστηριοποίησης σε ζητήματα εκκλησιαστικής διπλωματίας και καταδεικνύουν τη διπλωματική εμβέλεια της διημερίδας. Η αξιοποίηση των θέσεων που διατυπώθηκαν, θα συμβάλλει στην ισχυροποίηση των συντεταγμένων της ελληνικής διπλωματίας σε όλους τους διεθνείς και περιφερειακούς οργανισμούς" τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών.


--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]