Ο Δήμαρχος Πωγωνίου για την Ημέρα της Γυναίκας

ΜΗΝΥΜΑ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ κ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΨΑΛΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

«Η Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας θυμίζει σε όλους μας τις διεκδικήσεις και τους αγώνες της γυναίκας του χθες αλλά και του σήμερα. Είναι σύμβολο των θυσιών και επέτειος σειράς κατακτήσεων που ξεκίνησαν στη Νέα Υόρκη στις 8 Μαρτίου 1857 και συνεχίζουν μέχρι σήμερα σε  όλα τα επίπεδα και μέσα από τους πολλαπλούς της ρόλους.
Παράλληλα θα πρέπει να είναι και ημέρα έντονου προβληματισμού για την «ισότιμη»  παρουσία της γυναίκας στην εργασία, στο σπίτι και στις ίσες ευκαιρίες μεταξύ των δύο φύλων. Η γυναίκα, εξακολουθεί να δίνει μάχη για να αποδείξει τα αυτονόητα και σε αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να είμαστε σύμμαχοι και συμπαραστάτες.
Στα παραμεθόρια χωριά του Δήμου Πωγωνίου οι γυναίκες έδωσαν τις δικές τους σκληρές «μάχες» και συνεχίζουν να τις δίνουν απέναντι σε άλλες δυσκολίες της σημερινής εποχής.
Είναι καθήκον κάθε ανθρώπου και κάθε κοινωνίας να τιμά και να σέβεται τη γυναίκα. Οφείλουμε να εκφράζουμε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας αναγνωρίζοντας την προσφορά της γυναίκας στην ίδια τη ζωή!
Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!


                                                                                 Ο Δήμαρχος Πωγωνίου
                                                                                       Κων/νος Καψάλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]