Μήνυμα συμμετοχής στις Ευρωεκλογές έστειλε από την Πρέβεζα ο Δημήτρης Παπαδημούλης.


Επίσκεψη του  αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Μήνυμα   μαζικής  συμμετοχής στις Ευρωεκλογές   , τις οποίες και χαρακτήρισε ως πολύ κρίσιμες για το  μέλλον της Ευρώπης και την θέση της Ελλάδας σε αυτή, έστειλε από  την Πρέβεζα ο  ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.
Τον κ.Παπαδημούλη (ο οποίος έφτασε στο Δημαρχείο συνοδευόμενος από την  υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Νάσση , τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ   στην Πρέβεζα Δημήτρη Παπαδήμο και μέλη της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ) υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης .
Ο κ.Μπαϊλης  καλωσόρισε τον κ. Παπαδημούλη τον οποίο και ενημέρωσε  για θέματα του Δήμου ενώ   αμέσως μετά  ο αντιπρόεδρος του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (παρόντος και του  Υφυπουργού Εργασίας Κωσταντίνου Μπάρκα) απεύθυνε χαιρετισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο κ.Παπαδημούλης  εξέφρασε την χαρά του για την  παρουσία του στην Πρέβεζα  υπογραμμίζοντας   ότι στις Ευρωεκλογές του Μαϊου  είναι πολύ σημαντικό ο λαός να εκλέξει τους καλύτερους εκπροσώπους  έτσι ώστε η Ελλάδα να ισχυροποιήσει την θέση της   απέναντι σε μια  “συμφωνία συμφερόντων”.
Επίσης ο   ευρωβουλευτής (και εκ νέου υποψήφιος) απαντώντας στον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη  ο οποίος τον συνεχάρη για τον αγώνα του στην Ευρωβουλή ενάντια στον  ρατσισμό,τόνισε ότι   είναι πολύ σημαντικό  να “ανακοπεί”
η επικίνδυνη πορεία των ακροδεξιών  επικίνδυνων στοιχείων   στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]