ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα:Μάρτης ...γδάρτης..Χιονίζει στα ορεινά!

                                                                              Κόνιτσα

Μετά τις ανοιξιάτικες μέρες ,ο Μάρτης  τις τελευταίες ώρες  αποφάσισε να δείξει  κακό του πρόσωπο στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων.
Συγκεκριμένα,χιονίζει σε χωριά της Κόνιτσας ,του Ζαγορίου και  στην περιοχή του Μετσόβου χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα ,ενώ 6 μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκονται ήδη κατά μήκος του  επαρχιακού  οδικού δικτύου και επιχειρούν για τις ασφαλείς μετακινήσεις των οδηγών .
Μεταβολή παρουσίασε   σήμερα ο καιρός  και στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων με το σκηνικό  να είναι βροχερό  ενώ αισθητή είναι η   πτώση της θερμοκρασίας,με τον υδράργυρο νωρίς το πρωί  να "κατρακυλά" στους 6°C.
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες  από την αρχή της ημέρας καταγράφηκαν στο Μέτσοβο όπου ο υδράργυρος έδειξε  0°C,στο Τσεπέλοβο και στο Κεράσοβο   1°C.
Οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών αν και το  φετινό χειμώνα απαθανάτισαν πολλά χιονισμένα τοπία δεν  μπόρεσαν να αντισταθούν  στον πειρασμό και εδώ και λίγη ώρα" ανεβάζουν " στα social media φωτογραφίες και βίντεο του ανοιξιάτικου χιονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]