Ιωάννινα:Με λαμπρότητα ..και με το "Μακεδονία ξακουστή " ολοκληρώθηκε η παρέλαση [βίντεο-φωτό]

 Δείτε ολόκληρη την παρέλαση όπως μεταδόθηκε live από το epirus-tv-news.gr

Παρουσία πλήθους κόσμου και με σύμμαχο τον καλό καιρό ,ολοκληρώθηκε πριν από λίγη  ώρα η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής  επετείου της 25ης Μαρτίου.
Το κλίμα στην πόλη ήταν χαρμόσυνο από νωρίς το πρωί όταν  ήχησαν  οι καμπάνες των ιερών ναών με τη η Φιλαρμονική του Δήμου καιτ η Στρατιωτική Μπάντα   να παιανίζουν   εμβατήρια στους δρόμους .
Στις 10.30  τελέστηκε  επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου και  ακολούθησε ομιλία  από τον Διευθυντή του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων κ.Δημήτριο Ντούση ,Δρ Σχολής Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Λίγα λεπτά μετά τις  11 τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο Μπιζανομάχων  και ακολούθησε δεξίωση στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου .
Στις   12.00 έγινε  η καθιερωμένη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών ,με την Υφ.Παιδείας κ.Μερόπη Τζούφη να εκπροσωπεί την κυβέρνηση.
Το "Μακεδονία ξακουστή" παιάνισε  από τη Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών και από τη Στρατιωτική Μπάντα με τον κόσμο να χειροκροτά και να φωνάζει καθ όλη τη διάρκεια της παρέλασης συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]