Το εντυπωσιακό καρναβάλι της Λευκάδας και τα ..φιλιά των παρουσιαστών στα Ιωάννινα![βίντεο]

Ρεπορτάζ/επιμέλεια Άγγελος Χόρτης 

Πιο αναβαθμισμένο από ποτέ το καρναβάλι της Λευκάδας. Δόθηκαν για πρώτη φορά μετάλλια συμμετοχής σε όλα τα γκρουπ

«Φαρομάνησαν» για μια ακόμη χρονιά οι Λευκαδίτες.
Το φετινό καρναβάλι στο νησί της Λευκάδας ήταν ιδιαιτέρως ξεχωριστό από πολλές πλευρές και φαίνεται ότι θα μείνει αξέχαστο σε όλους όσοι παρευρέθηκαν, καθώς τα μασκαρέματα και τα άρματα αυτή τη φορά ήταν σε άλλο επίπεδο και ιδιαιτέρως εντυπωσιακά.
Στην Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση των «Φαρομανητών 2019», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου, συμμετείχαν συνολικά 15 γκρουπ, που όλα τους έκλεψαν την παράσταση, ενώ παρευρέθηκε πλήθος κόσμου όχι μόνο Λευκαδιτών αλλά και από άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Το καρναβάλι παρουσίασαν οι Νίκος Βερύκιος και Έλενα Κρεμλίδου, οι οποίοι εξέφρασαν ομόφωνα τον ενθουσιασμό τους σε συνέντευξη που μας παραχώρησαν. «Είναι το πρώτο καρναβάλι που παρουσιάζω και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ήταν τρομερή εμπειρία. Τα άρματα ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακά και ο κόσμος είναι τόσο ευδιάθετος που αναπόφευκτα επηρεάζεσαι θετικά κι εσύ», μας δήλωσε η Έλενα Κρεμλίδου, ενώ ο Νίκος Βερύκιος επισημαίνει: «Ευχαριστούμε το Epirus TV News που βρίσκεται εδώ. Σας περιμένουμε όλους του χρόνου στα Φαρομανητά, με τρέλα! Φιλιά στα Γιάννενα», ενώ προσθέτει «Δεν έχω λόγια να περιγράψω το σημερινό καρναβάλι».
Βραβεία πήραν τρία άρματα, τρία πεζά γκρουπ, μία χρυσή ράβδος δόθηκε σε μια πεζή ομάδα, ενώ δόθηκαν για πρώτη φορά αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν.
Άρματα που βραβεύτηκαν ήταν τα «Ομήρου Οδύσσεια», «Τα Ξωτικά της Νότιας Γης» και το άρμα της καρναβαλικής ομάδας του Σύβρου «Ρεσάλτο». Οι πεζές καρναβαλικές ομάδες που βραβεύτηκαν ήταν οι «Ταλαξαμάν – Άνθρωποι του Ηλίου» από τους Fabrica Di Mascara, «Burning Man» από τους Gruppo Branelli, και οι «Candy Girls».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]