Ο Ν. Γώγος στην ετήσια εκδήλωση της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας - ΦΩΤΟ

 «Όλους μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας, η αγάπη για τα χωριά και τις πόλεις που γεννηθήκαμε»

Μήνυμα ενότητας από τον Νίκο Γώγο στην ετήσια εκδήλωση της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας



«Αυτά λοιπόν τα στοιχεία αφενός μας ενώνουν, αφετέρου μας γεμίζουν ευθύνη για το μέλλον του τόπου μας, θέτοντας μέσα μας σοβαρούς προβληματισμούς για το αύριο. Για το μέλλον το δικό μας, αλλά και των παιδιών μας. Των νέων ανθρώπων που μη μπορώντας να εξασφαλίσουν τα αυτονόητα για εργασία και οικογένεια, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συμβάλλουμε στην αντιστροφή του κλίματος με όλες μας τις δυνάμεις και με όποιο κόστος», επεσήμανε ο Πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς και υποψήφιος για τον Δήμο Σουλίου κ. Νίκος Γώγος στην ετήσια εκδήλωση της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας.

Η επιτυχημένη εκδήλωση των αποδήμων της Παραμυθιάς πραγματοποιήθηκε χθες, το μεσημέρι με τη συμμετοχή εκατοντάδων αποδήμων συμπατριωτών μας σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας.

Στο πλαίσιο χαιρετισμού που απηύθυνε ο Νίκος Γώγος, ανέφερε επίσης τα εξής: «Στεκόμαστε με ευλάβεια και αγάπη μπροστά στην ιστορία και την ιστορικότητα του τόπου μας. Στον πολιτισμό και τα μνημεία του, στην «έκπαλην φιλτάτην πατρίδαν μου Παραμυθία», όπως αναφέρει και ο Μιχαήλ Παραμυθιώτης στην διαθήκη του».

Και συνέχισε τονίζοντας πως: «Μαζί μπορούμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να αλλάξουμε δημιουργικά και ωφέλιμα τον τόπο μας, τον Δήμο μας, στοχεύοντας στα προβλήματα των πολιτών, της καθημερινότητας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις εκείνες που θα θεμελιώσουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα για το οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι, γιατί η ανάπτυξη και η δημιουργία, μας αφορούν όλους».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του κ. Γώγος ανέφερε πως: «Δεν υπάρχουν διαφορές στον πολιτισμό και τις αξίες της Παιδείας, της Κληρονομιάς και της Πολιτιστικής μας Ταυτότητας, της πλούσιας ιστορίας μας, στον συνδετικό κρίκο που μας ενώνει όλους, στην Παραμυθιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]