Ιωάννινα:Διακοπή κυκλοφορίας στην Ανεξαρτησίας από αύριο

Διακοπή της κυκλοφορίας στην  οδό Ανεξαρτησίας από την συμβολή της με την Οδό Αβέρωφ έως την συμβολή της με την οδό Ζωσιμάδων, θα ισχύσει την Δευτέρα  18 Μαρτίου και Τρίτη 19 Μαρτίου , από ώρα 8,30 πμ έως το πέρας των εργασιών.



2.     Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και περιοδικό κλείσιμο της κίνησης όλων των οχημάτων, θα ισχύσει την Κυριακή 17/03/2019,  επί της  οδού Ελευθερίου Βενιζέλου  από  την συμβολή της με την οδό Αβέρωφ έως  και  μπροστά από την   Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων  από ώρα 7:00π.μ. έως 18:00 μ.μ., διότι θα γίνουν τμηματικά εργασίες περιποίησης και κλαδέματος των δέντρων πίσω από το Κεντρικό Δημαρχείο του Δήμου Ιωαννιτών. Οι παραπάνω εργασίες θα γίνουν με ευθύνη αναδόχου  εταιρείας  «ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΣ Ε.Ε.» και με επίβλεψη της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Συντήρησης Έργων και Πρασίνου.



3.     Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και περιοδικό κλείσιμο της κίνησης όλων των οχημάτων θα ισχύσει την Παρασκευή 15/3/2019   και  επί της οδού Ευαγγελίδου  από  την συμβολή της με την οδό Καπετάν Λεπενιώτη  ως  την συμβολή της με την οδό Δεξαμενής  και ώρα 7:00π.μ. έως 18:00 μ.μ., διότι θα γίνουν τμηματικά εργασίες περιποίησης και κλαδέματος των δέντρων. Οι παραπάνω εργασίες θα γίνουν με ευθύνη αναδόχου  εταιρείας  «ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΣ Ε.Ε.» και με επίβλεψη της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Συντήρησης Έργων και Πρασίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]