Τον συνδυασμό του ανακοινώνει αύριο ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, Νίκος Γώγος



Νίκος Γώγος: «Ξεκινάμε την κοινή προσπάθεια για την πραγματική αναγέννηση και προκοπή του τόπου μας»



Τον συνδυασμό του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα ανακοινώσει ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, Νίκος Γώγος, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί
αύριο Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Καρκαμίσι», στην Παραμυθιά.

Στο πλαίσιο της ανοικτής εκδήλωσης του θα παρουσιαστούν οι βασικές θέσεις του συνδυασμού του Νίκου Γώγου, καθώς και το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού.

Αναμένεται, ακόμη, να ανακοινωθεί σημαντικός αριθμός των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού.

Μάλιστα ενόψει της ανακοίνωσης του συνδυασμού  του με ανάρτησή του στα social media σημείωσε τα εξής:

«Μετά από πολλές παραινέσεις, πολύ σκέψη και πολλές συζητήσεις με όλους εσάς μια ομάδα απλών πολιτών από κάθε άκρη του Δήμου μας, αποφασίσαμε να κυνηγήσουμε το όνειρό μας για να κάνουμε τον Δήμο Σουλίου πιο σύγχρονο, πιο εξωστρεφή, πιο ισχυρό. Να επιδιώξουμε την ανανέωση, να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο και όραμα στους συνανθρώπους μας, να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο παρόν και ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Για να μπορέσουμε όμως, να δουλέψουμε και να παλέψουμε για όλα αυτά σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Γι’ αυτό, λοιπόν, το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. σας περιμένουμε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Καρκαμίσι», στην Παραμυθιά. Σας περιμένουμε όλους στην παρουσίαση του συνδυασμού μας να κάνουμε μια νέα αρχή. Όλοι μαζί! Να ξεκινήσουμε την κοινή προσπάθεια για την πραγματική αναγέννηση και προκοπή του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]