ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου και ο αγώνας της για τη νυχτερινή αποζημίωση

 ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ -ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

H Ένωση μας σε συνέχεια της  ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας  και λόγω της μεγάλης προσέλευσης αλλά και ενδιαφέροντος των μελών μας για τη για τη δικαστική διεκδίκηση της νυχτερινής αποζημίωσης για τα έτη  2017 και 2018 ,ορίζει ως καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των δικαιολογητικών της αγωγής την 28 Μαρτίου 2019.

Οι συνάδελφοι για να  μπορέσουν να ασκήσουν αγωγή ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

     Για την συμμετοχή των συναδέλφων στην ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΤΩΝ 2017-2018, οι συνάδελφοι θα πρέπει αντίστοιχα να εκτυπώσουν, συμπληρώσουν και μας καταθέσουν, τα κάτωθι ΕΝΤΥΠΑ :

                        -ΕΝΤΥΠΟ (Δ) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ

                        -ΕΝΤΥΠΟ (Ε) ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, με θεωρημένο γνήσιο υπογραφή

                        -ΕΝΤΥΠΟ (ΣΤ) ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ εις διπλούν

                        -ΒΕΒΑΙΩΣΗ της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ από την οποία να προκύπτει ο αριθμός ωρών νυχτερινής εργασίας τα έτη 2017 και 2018.

                        -ΕΝΤΥΠΟ (Ζ) για την ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ της βεβαίωσης από τις Μονάδες σας υπάρχει συνημμένο προς εκτύπωση στην παρούσα.

            Συνάδελφοι, διεκδικώντας την νομιμότητα, σας ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι όταν δίνετε χρήματα για οποιοδήποτε λόγο να παίρνετε απόδειξη. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όταν καταθέτετε τα δικαιολογητικά σας στην Ένωση  να παίρνετε την απόδειξη σας που θα  λέει ότι η Ένωση παρέλαβε το ποσό των  10 ευρώ για την αμοιβή του δικηγορικού Γραφείου του κ. Ευαγγελάτου που αφορά στην δικαστική διεκδίκηση   των νυχτερινών υπηρεσιών - επιδόματος επιχειρησιακής ετοιμότητας μονάδων των ετών 2017 και 2018.





 Καταθέτετε τα παραπάνω δικαιολογητικά στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή ακόμα και στα γραφεία μας που βρίσκονται στο Στρδο «ΒΙΔΕΛΗ» (εκεί που στεγάζεται η Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου Λεωφόρος Δωδώνης 39)  με την επίδειξη της κάρτας μέλους και της ταυτότητα σας υποχρεωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]