Λ. Αυγενάκης: «Στόχος μας η ΝΔ να είναι η πρώτη δύναμη με διαφορά μεγαλύτερη ....

.....από αυτή που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές και θα το πετύχουμε»

«Είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός έχει ωριμάσει μέσα από όλα αυτά που έχουν συμβεί και τον καλούμε να ενεργοποιηθεί και να στηρίξει το μέτωπο της λογικής, της σοβαρότητας, του μέτρου που υπηρετούν η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης», δήλωσε, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ, κ. Λευτέρης Αυγενάκης προσκεκλημένος στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και την εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

Η παροχολογία, οι ρυθμοί με τους οποίους κινείται η Κυβέρνηση, όλα δείχνουν ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Όχι μόνο για τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές, αλλά και για τις εθνικές εκλογές. Η Κυβέρνηση λειτουργεί με ρυθμούς προετοιμασίας εθνικών εκλογών. Όλα αυτά που λέγονται για τον Οκτώβριο είναι ξεκάρφωμα. Στη ΝΔ είμαστε πανέτοιμοι για οποιαδήποτε στιγμή, ας κάνουν εκλογές όποτε θέλουν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αλωνίζει» όλη την χώρα, αλλά και όλα μας τα στελέχη κινούνται παντού. Είμαστε κόμμα των πολλών και όχι κόμμα που ασχολείται με τους λίγους, όπως κάνει ο κύριος Τσίπρας.

Το Μαξίμου δεν είναι η Κουμουνδούρου. Δεν είναι τα κομματικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για κομματικές φιέστες υποψήφιων ευρωβουλευτών του. Ουδέποτε πρωθυπουργός χρησιμοποίησε το Μαξίμου για τέτοιες διοργανώσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα γυρολόγων.

Είναι η μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση και δεν έχει δώσει το δικαίωμα στο λαό να αποτυπώσει την έγκριση ή την απόρριψη του έργου που έχει παράξει έως σήμερα. Όσο και να θέλει να το αποφύγει κάλπες θα στηθούν και ο ελληνικός λαός θα εκφραστεί.

Οι ευρωεκλογές είναι για μας δημοψήφισμα. Η αίσθησή μας είναι ότι θα προκαλέσει ταυτόχρονα και εθνικές εκλογές.

Για εμάς μόλις στηθεί η κάλπη, καλούμε τον ελληνικό λαό να εκδηλώσει τη συμφωνία ή την απόρριψή του για τις πολιτικές του κ. Τσίπρα, και από την άλλη την έγκριση του προγράμματος της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]