Επιστολή Γιάννη Γόγολου στον Υπ.Ναυτιλίας για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

"Κύριε υπουργέ

Πρόσφατα ψηφίστηκε στην Βουλή ο νόμος 4597/2019 ( ΦΕΚ 35/Α/ 28.02.2019 ) για την αξιοποίηση των περιφερειακών λιμένων της χώρας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και αυτό της Ηγουμενίτσας.

Όπως γνωρίζετε,  το λιμάνι της Ηγουμενίτσας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης τόσο χωροταξικά, όσο και στη συνείδηση των κατοίκων της, από την εποχή χρήσης του από  μικρά  σκάφη  μεταφοράς εμπορευμάτων, μέχρι σήμερα που αποτελεί τη Δυτική Πύλη της Ελλάδος προς την υπόλοιπη Ευρώπη.

Με την παρούσα επιστολή ζητάμε, οι πολίτες της πόλης και εγώ προσωπικά ως υποψήφιος δήμαρχος, να αποδοθούν στο δήμο τα τμήματα  της χερσαίας ζώνης που της ανήκουν, ώστε το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας να μη «κοιτάζει» μόνο προς τη θάλασσα, αλλά ως οφείλει, καιπρος την πόλη και τους κατοίκους της.

Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους πυλώνες ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής και η έγκαιρη απόδοση της χερσαίας ζώνης στο Δήμο, θα είναι προς όφελος της τουριστικής ανάπτυξης, ώστε η Ηγουμενίτσα από Λιμάνι διερχόμενων ταξιδιωτών, να γίνει πόλη προορισμού επισκεπτών.

Προσδοκούμε στις απαραίτητες ενέργειες από το Υποργείο σας, για το σκοπό αυτό."

Σας ευχαριστώ

Ηγουμενίτσα 29.03.2019 Γόγολος Ιωάννης
      Υποψήφιος δήμαρχος
  Επικεφαλής του συνδυασμού
      Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]