ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο Δήμος Αρταίων τίμησε τη γυναίκα εθελοντή

Ο Δήμος Αρταίων τίμησε τη γυναίκα εθελοντή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Καθοριστικός ο ρόλος της γυναίκας μέσα στην κοινωνία μας»
Την γυναίκα εθελοντή τίμησε ο Δήμος Αρταίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Άρτας. Πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, με στόχο να τιμήσει την γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους της στην κοινωνία.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης υπογράμμισε τη σημασία της γυναίκας εθελοντή και το ρόλο της στην κοινωνία σήμερα. «Η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην γυναίκα εθελοντή. Γυναίκα και εθελοντισμός είναι δύο έννοιες που βγάζουν μια δυναμική. Η δύναμη της γυναίκας και η καρδιά της εθελόντριας γυναίκας είναι κάτι που σήμερα χρειάζεται η κοινωνία μας, για αυτό θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους Συλλόγους που σήμερα συμμετέχουν στην εκδήλωση για την πολύ σημαντική προσφορά τους στην περιοχή μας. Στο Δήμο Αρταίων η προσφορά των γυναικών εθελοντών είναι πάρα πολύ σημαντική και αποτελεί σημείο αναφοράς για το κοινωνικό «γίγνεσθαι» της περιοχής μας. Σας θέλουμε δίπλα μας, να μας δώσετε λίγη από τη δύναμη και την αστείρευτη ενέργειά και διάθεση σας για προσφορά! Στόχος μας να εργαστούμε όλοι για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις, προασπίζοντας τα δικαιώματα των γυναικών.  Χρόνια Πολλά στη γυναίκα μάνα, στη γυναίκα σύζυγο, στη γυναίκα εργαζόμενη, στην γυναίκα κόρη, στη γυναίκα αδερφή!» ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Να σημειωθεί, ότι ο Δήμος Αρταίων, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βράβευσε γυναίκες που έχουν διακριθεί για την προσφορά τους στο κοινωνικό «γίγνεσθαι» της Άρτας. Συγκεκριμένα, φέτος βραβεύτηκαν οι: Δήμητρα Αποστόλου επιζήσασα της σφαγής του Κομμένου Άρτας, Δήμητρα Ζαχαρή πρώην Διευθύντρια Γενικών Αρχείων του Κράτους Άρτας, Σπυριδούλα Κατσίμπρα, πρώην Πρόεδρο Εταιρείας Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, Ευαγγελία Κλούρα, Γενική Γραμματέα Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών, Φαίδρα Μητσινιάρου πρώην Πρόεδρο Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών Άρτας, Βαρβάρα Παπαδοπούλου, Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας, Γλυκερία Παππά Πρόεδρο Παραρτήματος ΒΔ Ελλάδος Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και Μαίρη Χήτα πρώτη διοργανωτή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν: Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Αρταίων, Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών, Σύλλογος Κοινωνικης Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών, Λύκειο Ελληνίδων, Εταιρεία Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, Σύλλογος Γυναικών Ψαθοτοπίου, Σύλλογος Γυναικών Αγίου Σπυρίδωνα, Σύλλογος Γυναικών Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη «Λένω Μπότσαρη», Σύλλογος Γυναικών Κομποτίου, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών-Περιφέρεια Ηπείρου, Θεατρική Ομάδα Κομποτίου «ΥΦΟΠΟΙΟΙ», Θεατρική ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου «Μακρυγιάννης», Θεατρικό Εργαστήρι του Μ/Φ Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», Σύλλογος Γυναικών Ροδαυγής,  Σύλλογος Γυναικών Φιλοθέης «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ», Σύλλογος Γυναικών Αμβρακικού. Την εκδήλωση συντόνισε η εκπαιδευτικός Κατερίνα Σχισμένου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]