Μια αγκαλιά μετάλλια για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων στο Μαυροχώρι!


Με πρωτιές επέστρεψαν τα νεαρά «κουπιά» του από διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν στη λίμνη της Καστοριάς

Με μία αγκαλιά μετάλλια επέστρεψαν τα νεαρά «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων από την Καστοριά, στη λίμνη της οποίας διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή διασυλλογικοί αγώνες Κωπηλασίας, τους οποίους διοργάνωσε με επιτυχία ο Ν.Ο. Μαυροχωρίου.
Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό και η συμμετοχή μεγάλη, καθώς έλαβαν μέρος δεκατρία σωματεία από τη Βόρειο Ελλάδα αλλά και άλλες περιοχές της χώρας με πάνω από 350 αθλητές. Ωστόσο, τα πληρώματα του Ν.Ο.Ι. κατάφεραν να κυριαρχήσουν και να ανέβουν στο βάθρο στα περισσότερα αγωνίσματα στα οποία έλαβαν μέρος κατακτώντας συνολικά δώδεκα μετάλλια, εκ των οποίων επτά χρυσά, δύο ασημένια και τρία χάλκινα!
Πιο αναλυτικά, πρώτες θέσεις και χρυσά μετάλλια κατέκτησαν τα εξής Γιαννιώτικα πληρώματα: Η Δίκωπος Παίδων με τους Ηλία Μπλέτσα – Χρήστο Τσακίρη και το δεύτερο πλήρωμά της με τους Σπύρο Γεωργίου – Ανδρέα Καρέτσο. Το Τετραπλό Σκιφ Κορασίδων με τις Κατερίνα Γκόγκου – Κων/να Σιατερλή – Ανθή Ντάρα – Ανθή Κίτσιου. Το Τετραπλό Σκιφ Εφήβων με τους Γιώργο Κώτσια – Αλέξη Βαρθολομαίο – Λουκά Δάσκαλο – Βαγγέλη Γκάλιο. Το Σκιφ αρχαρίων Κορασίδων (γενηθ. 2007) με τη Νεφέλη Ντάρα. Το Τετραπλό Σκιφ αρχ. Κορασίδων με τις Δήμητρα Παπαϊωάννου – Όλγα Δόση – Μαρκέλλα Κολιάκη – Χριστίνα Παπαϊωάννου. Το Τετραπλό Σκιφ αρχαρίων Παίδων με τους Θωμά Δάσκαλο – Σωκράτη Σκαμνέλη – Βασίλη Κωστούλα – Κων/νο Γιώτη.
Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν στο Τετραπλό Σκιφ αρχ. Παίδων οι Άγγελος Κολιός – Βασίλης Ντέμος – Σταύρος Μέγας – Στέφανος Δημητρίου και στο Σκιφ Παίδων ο Ιάσονας  Έξαρχος. Τέλος, χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν τα εξής πληρώματα του Ν.Ο.Ι.: Το Διπλό Σκιφ Παίδων με τους Αλέξη Βαρθολομαίο – Τηλέμαχο Γκίνη. Η Δίκωπος Εφήβων με τους Γιώργο Κώτσια – Λουκά Δάσκαλο. Το Τετραπλό Σκιφ αρχαρίων Κορασίδων με τις Χριστίνα Βήχα – Αγγελική Ευθυμίου – Σοφία Παπαζαχαρή – Ελένη Τσιάρα.
Την αποστολή του Ομίλου στο Μαυροχώρι συνόδευσαν οι προπονητές Φώτης Λιόντος, Βασίλης Ευθυμίου και Δημήτρης Δερέκας. Εκ μέρους της Διοίκησης παραβρέθηκαν η Πρόεδρος Μάρθα Παλαιοπάνου και οι Έφοροι Κωπηλασίας Θανάσης Κιτσάκος και Χρήστος Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]