ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Γεννηματά από Πρέβεζα:Οτι και να κάνει, η Κυβέρνηση πλησιάζει το τέλος της

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τη ΝΔ εξαπέλυσε από την Πρέβεζα η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά .
"Όλο το διάστημα που κυβερνά στην πραγματικότητα έφτιαξε τη Νέα Δεξιά, με σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές και περικοπές: Κατέστρεψε το Κράτος Πρόνοιας, δέσμευσε τον δημόσιο πλούτο για 99 χρόνια. Τα έδωσε όλα στους δανειστές. Ο πιο πρόθυμος σε ό,τι ζήτησαν οι πιο συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης. Κυβέρνησε με ακροδεξιούς. Κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους κυνηγούς καρέκλας, τους οποίους μαζεύει από παντού. Από την άκρα Δεξιά, τη Δεξιά και τα αζήτητα της Κεντροαριστεράς. Αδειάζει τους βουλευτές του, αφού τους χρησιμοποίησε για να ψηφίσουν τα πάντα, σαν στημένη λεμονόκουπα. Έφτιαξε στην πραγματικότητα μαζί με την καραμανλική συνιστώσα που τον στηρίζει τη Νέα Δεξιά και τώρα που είναι σε απελπισία ψάχνει έναν προσωπείο για να διαχειριστεί την επόμενη μέρα.
Κατάχρηση της εξουσίας και καθεστωτισμός: αυτό είναι το ύφος και ήθος της κυβέρνησης Τσίπρα. Δεν έχει καμία σχέση με την Κεντροαριστερά.

Πρόκειται για ένα πολιτικό και ιδεολογικό αχταρμά που «χτυπάει» τον ελληνικό λαό και διαλύει τη χώρα.

Όμως ότι και να κάνει, η Κυβέρνηση του  πλησιάζει το τέλος της και έρχεται η ώρα της κρίσης.

ΣΥΡΙΖΑ και προοδευτική συμμαχία είναι το τελευταίο ανέκδοτο." είπε η κ.Γεννηματά .
Μιλώντας για τον τομέα της οικονομίας η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής η κ.Γεννημεατά τόνισε:
"Στην Οικονομία, η ζημιά από τη διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπερνά τα 200 δις. 20 δις χάθηκαν στην ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών που πέρασαν σε ξένα χέρια. Η ανάπτυξη καρκινοβατεί, οι φόροι πνίγουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Η χώρα με την Κυβέρνηση δανείζεται ακριβά, με επιτόκιο πολλαπλάσιο αυτού που δανείζονται χώρες που πράγματι βγήκαν από τα Μνημόνια, διογκώνεται έτσι το δημόσιο χρέος. Οι Τράπεζες δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν τις Ελληνικές επιχειρήσεις.
Τώρα επιχειρούν να κοροϊδέψουν και τους πολίτες που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο πλειστηριασμού της κατοικίας τους.
Στην θέση του Ν. 3869 του ΠΑΣΟΚ, φέρνουν ένα πλαίσιο που περιορίζει την προστασία μόνο για το 2019. Προφανώς για να «προστατεύσει» τον ΣΥΡΙΖΑ ως τις εκλογές από την οργή των πολιτών.
Μόνη λύση είναι η πλήρης προστασία της πρώτης κατοικίας για μικρούς και μεσαίους δανειολήπτες σύμφωνα και με την Πρότασης Νόμου που έχουμε καταθέσει."
Η κ.Γεννηματά αναφέρθηκε και στην κοινωνική πολιτική σημειώνοντας ,μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση διέλυσε το ΕΣΥ  και τα νοσοκομεία έχουν φτάσει στο κόκκινο,με τους έμμεσους φόρους να γονατίζουν τους πιο αδύναμους .
'Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπρέπεια των εργαζομένων, των άνεργων, των συνταξιούχων."υπογράμμισε για να συνεχίσει στρέφοντας τα βέλη της και κατά της ΝΔ :
"Η ΝΔ εκφράζει και σήμερα ότι πιο συντηρητικό και οπισθοδρομικό για τον  τόπο

Η χώρα χρειάζεται πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή.

Δεν είναι λύση η επιστροφή της δεξιάς. Η χώρα δεν έχει ανάγκη αποδοκιμάζοντας τον απερχόμενο Πρωθυπουργό να επιλέξει έναν επίδοξο αντικαταστάτη του που δεν έχει ουσιαστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης και εξόδου από την κρίση.

Που προσδοκά να ολοκληρώσει τις συμφωνίες υποταγής η σημερινή κυβέρνηση, για να καθίσει αναπαυτικά πάνω σ’ αυτές και να διαχειριστεί τα πράγματα.

Δεν είναι ο  κ. Μητσοτάκη και η ΝΔ οι «σωτήρες» απέναντι στα δεινά που προξενεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ εκφράζει και σήμερα ότι πιο συντηρητικό και οπισθοδρομικό για τον  τόπο."τόνισε χαρακτηριστικά.

"Οι πολίτες πρέπει να βάλουν φρένο στη συντήρηση. Και όταν φύγει ο Τσίπρας και η παρέα του, εμείς είμαστε εδώ να κουβεντιάσουμε κάτω από άλλους όρους με τους πραγματικά προοδευτικούς ανθρώπους και τους αγωνιστές αυτού του χώρου.

Να ξεμπερδεύουμε με το παλιό του ΣΥΡΙΖΑ, να ξεμπερδεύουμε με την δεξιά πολιτική από την fake αριστερά.

Να γίνει ξανά ισχυρό το μέτωπο απέναντι στην δεξιά της ΝΔ, να γίνει και πάλι κυρίαρχο το δίλημμα «Πρόοδος ή Συντήρηση» κατέληξε η κ.Γεννηματά .
Η Φώφη Γεννηματά νωρίτερα επισκέφθηκε την Αμφιλοχία και την Άρτα με τους κατοίκους να  της επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή και  με την ίδια να δηλώνει πως η αγάπη του κόσμου είναι η δύναμή της για να συνεχίσει την προσπάθεια  που κάνει το Κίνημα Αλλαγής .
Η κ.Γεννηματά προσκάλεσε κάθε προοδευτικό πολίτη να ενισχύσει το Κίνημα Αλλαγής  και να δυναμώσει το προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης. "Τους εκφραστές της συντήρησης και του διχασμού και της πόλωσης που δεν είναι άλλοι από την παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και τη νέα δεξιά του κ. Τσίπρα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Το δίλημμα των εκλογών που έρχονται δεν είναι άλλο παρά ένα.

Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες" υπογράμμισε  η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σε δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]