Λ. Αυγενάκης «Το μέτωπο του λαϊκισμού συγκρούεται με το μέτωπο της υπευθυνότητας και της ελπίδας»

«Αυτή τη στιγμή στην πολιτική σκηνή έχουν δημιουργηθεί δύο μέτωπα. Το μέτωπο του λαϊκισμού και των άκρων, που υπηρετείται από το ΣΥΡΙΖΑ και τις παρακμιακές δυνάμεις και το μέτωπο της σοβαρότητας και υπευθυνότητας, της ελπίδας και της προόδου, που υπηρετείται από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», δήλωσε σήμερα, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Θέμα 104,6» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Βασικά σημεία της συνέντευξης:
Οι οφειλές του Κράτους προς τους ιδιώτες σήμερα αγγίζουν τα 2,1 δις ευρώ, ενώ έπρεπε να είχαν μηδενιστεί από τον Αύγουστο του 2018, όταν και υποτίθεται, πως είχαμε βγει από τα Μνημόνια και ο κ. Τσίπρας πανηγύριζε στα Ζάππεια φορώντας γραβάτα και κάνοντας χιούμορ.

Έχουμε χάσει τέσσερα χρόνια ουσιαστικής ανάπτυξης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και, όσο παραμένει, κάνουμε άλματα προς τα πίσω. Μπορεί τα νούμερα να ευημερούν, οι πολίτες όμως υποφέρουν.

Γνωρίζουμε για το θέμα των «ελληνοποιήσεων», το έχουμε αναδείξει και έχουμε απευθύνει και ερωτήσεις στη Βουλή! Είναι ένα ακόμη τέχνασμα της κυβέρνησης, για να αποτρέψει την αυτοδυναμία της ΝΔ. Δε θα το πετύχουν!

Το θέμα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί δέσμευση, να δοθεί το δικαίωμα ψήφου και λόγου στους Έλληνες του εξωτερικού, από την επόμενη κιόλας ημέρα που θα γίνει Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν συνιστώσες στη ΝΔ. Είμαστε όλοι εδώ, ενωμένοι και συσπειρωμένοι δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο η ΝΔ να συγκυβερνήσει με το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πρόκειται να κυβερνήσει η ΝΔ με ιδεοληπτικούς, αλλά ούτε και να γίνουμε συνοδοιπόροι με αυτούς που καταστρέφουν τη χώρα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αντιμετωπίζουμε την αλλαγή των συσχετισμών, με την αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στα ψηφοδέλτια. Να είστε σίγουρος ότι θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γυναίκες στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων και θα κάνουμε τις καλύτερες επιλογές.

Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]