Ιωάννινα:Συμπλοκή στο Κάστρο ...Ένα άτομο στο νοσοκομείο

Ένας καβγάς  που εξελίχθηκε σε  συμπλοκή χθες το βράδυ  στο Κάστρο ,σκίασε το εορταστικό κλίμα   που επικρατούσε και σε εκείνη τη γειτονιά.
Για λόγο που παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής ύστερα από λεκτική αντιπαράθεση  μια παρέα πιάστηκε στα χέρια με αποτέλεσμα ένας Ιρακινός να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος .
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της πολυκοσμίας ήταν εξαιρετικά δύσκολη η προσέγγιση  στο σημείο του συμβάντος τόσο για τους αστυνομικούς όσο και για τους διασώστες του ΕΚΑΒ .
Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να αφήσουν τις μηχανές  έξω από την κεντρική πύλη του  Κάστρου για να καταφέρουν  να φτάσουν στον τόπο  του συμβάντος πεζή ενώ οι Εκαβίτες κατάφεραν να φτάσουν από την  είσοδο  που βρίσκεται απέναντι από τα καραβάκια ,στο μώλο .
Για το περιστατικό  έγιναν προσαγωγές ατόμων με τον δράστη ωστόσο να παραμένει άγνωστος ,αφού δεν κατονομάστηκε από τον τραυματία.
Παράλληλα στον  Κατσικά η  κατανάλωση αλκοόλ ήταν η  αφορμή  που η μια κουβέντα έφερε την  άλλη και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ  ατόμων από το Αφγανιστάν ,το Ιράκ  και το Ιράν ,με  αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να τραυματιστούν ελαφρά .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]