«Γιάννενα Τώρα»: Ακόμα μία Συνεδρίαση έπαρσης, αλαζονείας και περιφρόνησης δημοτών & δημοκρατίας από τη Δημοτική Αρχή

«Γιάννενα Τώρα»: Ακόμα μία Συνεδρίαση έπαρσης, αλαζονείας και περιφρόνησης δημοτών & δημοκρατίας από τη Δημοτική Αρχή

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» καταγγέλει την απαράδεκτη, αντιθεσμική και βαθιά αντιδημοκρατική συμπ
εριφορά της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής για μία ακόμη φορά:

Επιφυλάσσοντας απόλυτη περιφρόνηση προς την πόλη και το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο εννοεί να αντιμετωπίζει ιδιοκτησιακά και με καθεστωτικές νοοτροπίες, δεν απέστειλε καμία εισήγηση για το σοβαρότατο ζήτημα της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας, το οποίο απασχολεί βαθύτατα την πόλη.

Στις αντιδράσεις μάλιστα της αντιπολίτευσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απάντησε «Θα δείτε την παρουσίαση των μελετητών και θα ενημερωθείτε», ενώ ο κος Δήμαρχος σε ένα ανεπίτρεπτο κρεσέντο καθεστωτισμού χτυπώντας διαρκώς το χέρι στο τραπέζι, φώναζε «Εμείς είμαστε η Δημοτική Αρχή».

Η παράταξη μας, κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο και καταγγέλλει επίσης δημόσια την απαράδεκτη μεθόδευση, την απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη δημιουργία τετελεσμένων από τη Δημοτική Αρχή, η οποία προφανώς αντιλαμβάνεται την επερχόμενη παταγώδη ήττα της και σπεύδει να «τακτοποιήσει εκκρεμότηες».

Σε ότι μας αφορά, δηλώνουμε ότι όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαμε η μοναδική δύναμη υπεύθυνης αντιπολίτευσης, χωρίς κορώνες και επικοινωνιακά κόλπα αλλά και οι μόνη που σέβεται τους συμπολίτες, ότι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με τον ίδιο υπεύθυνο τρόπο και ότι θα είμαστε πάντα έμπρακτα σφόδρα αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόθυμοι κομπάρσοι στα σόου και τις μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής, δεν θα είμαστε όμως ποτέ!

Θα μπορούσαμε να αποχωρήσουμε από την αίθουσα, να κάνουμε κάποιο άλλο επικοινωνιακό τρικ. Δεν το κάναμε, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά την υπεύθυνη και αξιοπρεπή στάση μας, αλλά και το ότι μας ενδιαφέρει η ουσία και όχι οι εντυπώσεις.

Και προφανώς δεν δεχόμαστε και μαθήματα …αντιπολιτευτικής τακτικής από κρυπτόμενους - ανώνυμους ή όσους άλλους ενοχλούνται από την καθημερινή ισχυροποίηση της παράταξης μας και προσπαθούν να την πλήξουν με αήθη σχόλια και «δημοσιεύματα». Τα «μαθήματα» μας τα έχουμε πάρει …εντατικά από τους πολίτες που είμαστε καθημερινά μαζί τους, και τις εξετάσεις μας τις δίνουμε χρόνια τώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην πόλη.

Λυπούμαστε μόνο γιατί η Δημοτική Αρχή με τη συμπεριφορά της αυτή δυστυχώς πλήττει την πόλη και το θεσμό που υπηρετεί.

Σύντομα όμως θα λάβει τις πρέπουσες απαντήσεις, από τους πολίτες, οι οποίες θα είναι πολύ δυσάρεστες γι αυτή.

Ο δήμος δεν είναι μόνο οι «αυλοκόλακες» του Facebook, ούτε τα μέλη της παράταξης της Δημοτικής αρχής…

«Γιάννενα Τώρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]