ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ορίζοντες Ηπείρου:Σχόλιο για τις μαζικές αποχωρήσεις από τον συνδυασμό Καχριμάνη



Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις μαζικές αποχωρήσεις εκλεγμένων στελεχών από τον συνδυασμό του απερχόμενου Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη, ο συντονιστής Ηπείρου της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου, Ντίνος Παπαδόπουλος δήλωσε τα εξής:
««Άλλος για Χίο τράβηξε πήγε, κι άλλος για Μυτιλήνη». Την αρχή την έκανε ο δικός μας Δημήτρης Δημάκος τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ακολούθησαν οι: Ν. Κάτσιος από τη Θεσπρωτία, Τ. Καλογιάννη, Ν. Τύρου - Ούζα, Β. Μπούμπα στα Γιάννενα.
Όμως τους λόγους τους εξηγεί καλύτερα από όλους ο τελευταίος αποχωρών Γιάννης Καραμπίνας, ένας από τα κορυφαία στελέχη της διακυβέρνησης Καχριμάνη.
Δηλώνει χαρακτηριστικά: «Επειδή πιστεύω ότι όλα τα πράγματα θα πρέπει να έχουν μέτρο και θητεία! Μετά από τρείς (3) θητείες και 13 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση (Νομαρχία και Περιφέρεια) ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος για την Περιφέρεια Ηπείρου!»
Όλοι όσοι αποχωρούν, φεύγουν σε μία λογική είτε απογοήτευσης για το έργο που δεν έγινε είτε γιατί θεωρούν θετικώς ότι έκλεισε ο κύκλος τους. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, είτε δοκιμάζουν κάτι καινούργιο είτε όχι έχουν αντιληφθεί ότι όλα στη ζωή έχουν ένα τέλος.
Ο μόνος ο οποίος φαίνεται ότι δεν το έχει αντιληφθεί είναι ο κ. Καχριμάνης.
Είχε τη δυνατότητα να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Δυστυχώς για αυτόν, ο λαός της Ηπείρου θα τον βοηθήσει να το αντιληφθεί εκ των υστέρων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]