ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ανοιχτή επιστολή 5 Προέδρων Φοιτητικών Συλλόγων για τη στάση της Δημοτικής Αρχής σε σχέση με το θέμα της μετακίνησης


Μετά από αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις που έχουν πραγματοποιήσει για το θέμα της μετακίνησής μας με τα αστικά από και προς το Πανεπιστήμιο οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, η δέσμευση την οποία πήραμε στην τελευταία συνάντηση μεταξύ της δημοτικής αρχής, των υπόλοιπων παρατάξεων και των πρυτανικών αρχών ήταν πως στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27/3 θα παρουσιαστεί εισήγηση και θα συζητηθεί η έγκριση κονδυλίου.
Παρόλα αυτά, με έκπληξη διαβάσαμε ότι στη θεματολογία της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου δε συμπεριλαμβάνεται η συζήτηση των αιτημάτων των Φοιτητικών Συλλόγων που αφορούν τη συνδρομή του Δήμου ώστε να υπάρξει άμεση μείωση της τιμής της κάρτας μετακίνησης απεριορίστων διαδρομών καθώς και αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής.
Η στάση αυτή της Δημοτικής αρχής προκαλεί πολλά ερωτηματικά, ιδιαίτερα επειδή αυτή η συνεδρίαση με βάση τα λεγόμενα των ίδιων είναι η τελευταία στην οποία θα μπορεί να εγκριθεί κονδύλι με βάση το νόμο.
Οι φοιτητές θα είμαστε ξανά με αποφάσεις των συλλόγων μας έξω από το Δημαρχείο την Τετάρτη 27/3 απαιτώντας να εγκριθούν άμεσα μέτρα ανακούφισης για τις σπουδές μας. Να σκεφτεί καλά η Δημοτική αρχή το εάν θα επιλέξει να στιγματιστεί ως η διοίκηση που κλείνει τα αυτιά της μπροστά στα αιτήματα χιλιάδων φοιτητών και δημοτών της πόλης των Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]