ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

3Κ: Σοβαρές καταγγελίες επιτυχόντων - Νέες κινητοποιήσεις

Με τις ημερομηνίες έκδοσης των οριστικών πινάκων μία – μία να διαγράφονται και οι δημοσιογραφικές δήθεν πληροφορίες να διαψεύδονται όπως είναι λογικό (το epoli.gr ΠΟΤΕ δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, μίας και με ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΕΣ πληροφορίες μας υπάρχουν αυστηρές εντολές να μην δίνονται από μέλη αλλά και υπαλλήλους του ΑΣΕΠ σχετικές ενημερώσεις), σε σοβαρές καταγγελίες προχωρά η διαδικτυακή ομάδα επιτυχόντων της 3Κ για τις 8.166 μόνιμες θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών Δήμων - 3κ 2018 Ενωμένοι Υποψήφιοι - παρά το ψηφισμένο άρθρο του Υπ. Εσωτερικών - που αποκάλυψε πρώτο και αποκλειστικά το epoli.gr - που τους εξαιρεί από τη γενική απαγόρευση λόγω των εκλογών.


H ανακοίνωση

«Συμβουλεύουν τους προσωρινά επιτυχόντες που έχουν προσληφθεί να μην πιέζουν για την έκδοση των οριστικών λέγοντας τους ότι θα εργάζονται συνεχώς.

Όπως φαίνεται κάποιοι βαλτοί διαδίδουν αυτές τις φήμες για να στρώσουν χαλί στην ιδιωτικοποίηση του κλάδου.

Αν δεν ολοκληρωθούν οι διορισμοί των 8166 πριν τις βουλευτικές εκλογές κινδυνεύουν όλες οι ομάδες εργαζομένων, συμβασιούχοι, παρατασιούχοι, αορίστου κ.α. να βρεθούν άνεργοι.

Αρκετοί δήμοι αλλά δυστυχώς και κάποιοι συνδικαλιστικοί φορείς ασχολούνται περισσότερο για τη διατήρηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων παρά με τις μόνιμες προσλήψεις των 8166.

Όλοι μα όλοι που ενδιαφερόμαστε πραγματικά να παραμείνει η καθαριότητα ως έχει μας αφορά η στελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό.

Ενωμένοι πρέπει να αγωνιστούμε μέρα νύχτα με βάρδιες έξω από το ΑΣΕΠ ώστε να μη καταφέρουν τα σχέδια τους σε βάρος όλου του κλάδου»
 epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]