ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πάνω από 3.500 δρομείς τρέχουν στην Άρτα την Κυριακή στον 5ο «Δρόμο του Γιοφυριού»

Με πάνω από 3.500 συμμετοχές, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 ο 5ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας «Ο Δρόμος του Γιοφυριού», που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.

Ο φετινός Δρόμος είναι αφιερωμένος στην μάχη κατά του καρκίνου συμμετέχοντας στη διεθνή εκστρατεία «I am and I will», η οποία απευθύνει μια δυνατή έκκληση για δράση ζητώντας προσωπική δέσμευση από όλους να συμβάλλουν στην μείωση των επιπτώσεων του καρκίνου σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο και στηρίζοντας τις δράσεις των συλλόγων «ΕπιΣτήθιοι Φίλοι Άρτας» (Σύλλογος Εθελοντών κατά του καρκίνου του Μαστού) και «Φλόγα» (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια).

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί δράση συλλογής τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αρταίων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρνουν τα τρόφιμα και τα φάρμακα στη γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργεί από τη Πέμπτη 28 Μαρτίου έως το Σάββατο 30 Μαρτίου από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στην αίθουσα του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», καθώς και την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 31 Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία της Άρτας.

Όπως κάθε χρόνο οι αποστάσεις των αγώνων είναι:

Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου 21,1 χλμ. Εκκίνηση στις 10:45 το πρωί

Σκυταλοδρομία 21,1 χλμ (2×10,550 μέτρα) Εκκίνηση στις 10:45 το πρωί (10:40 Αναχώρηση οχήματος μεταφοράς αθλητών σκυταλοδρομίας)

Αγώνας δρόμου 5 χλμ. Εκκίνηση στις 11:05 το πρωί

Περιπατητικός 5 χλμ. Εκκίνηση στις 10 το πρωί

Σχολικοί αγώνες:
Αγώνας 300 μέτρα Α’ και Β’  Δημοτικού Εκκίνηση στις 10:35 το πρωί
Αγώνας 600 μέτρα Γ’ και Δ’  Δημοτικού Εκκίνηση στις 10:25 το πρωί
Αγώνας 800 μέτρα Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού. Εκκίνηση στις 10:15 το πρωί

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν από την πύλη του Κάστρου της Άρτας και τερματίζουν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην κεντρική πλατεία Άρτας. Επικοινωνία-πληροφορίες: https://www.artarunningfestival.gr/, Οργανωτική Επιτροπή Ημιμαραθώνιος Άρτας «Ο δρόμος του Γιοφυριού», email επικοινωνίας: info@artarunningfestival.gr, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 694 5887989, 26813 62211.  Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ 3.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου, 30 Μαρτίου στην αίθουσα του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης αθλητών και αθλητριών, ενώ θα υπάρξει και ομιλία από την Διατροφολόγο Κωνσταντίνα Κατσανά με θέμα «Αγώνας και διατροφή, ενέργεια και αγώνας».




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]