Δήμος Ζίτσας:Στο Δήμαρχο μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας


Με παιδικές φωνές γέμισε το πρωί της Πέμπτης (28/03/2019) το Δημαρχείο Ζίτσας στην Ελεούσα με αφορμή την επίσκεψη μαθητών της Ε΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας.
Τους 25 μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους, Βασίλη Παύλου και Παρασκευή Ζωγάκη, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος και είχε μαζί τους μια ευχάριστη ενημερωτική συζήτηση.
Τα ζητήματα που έθεσαν οι μικροί μαθητές στο Δήμαρχο αφορούν τη διοικητική οργάνωση του Δήμου, τους τομείς αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών του, τη λειτουργία και το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και θέματα αθλητικών υποδομών, διαχείρισης των αδέσποτων κ.α.
Ο Δήμαρχος απάντησε με αμεσότητα και τρόπο κατανοητό στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς των μαθητών και τους προέτρεψε  να μάθουν να ενεργούν ως υπεύθυνοι πολίτες διεκδικώντας τα δικαιώματά τους και εφαρμόζοντας ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις τους.
Οι μαθητές που πραγματοποίησαν την επίσκεψη στο πλαίσιο του μαθήματος Αγωγής του Πολίτη, ξεναγήθηκαν στις υπηρεσίες, Διοικητικές-Οικονομικές-Τεχνικές του Δήμου και στα γραφεία των Αντιδημάρχων και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ενημερώθηκαν για τα αντικείμενα που χειρίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]