ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) καταγγέλλει :Υλικά αγαθά στην 2η Πανελλήνια Αθλητική Εκδήλωση ΑμεΑ ¨ έκαναν "φτερά"...

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης
(ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), είναι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει ένα σοβαρό περιστατικό, το οποίο ήταν με δόλο κατά του Συνδέσμου.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.) στην πόλη των Ιωαννίνων, ο Σύνδεσμος διοργάνωσε την 2η Πανελλήνια Αθλητική Εκδήλωση ΑμεΑ ¨Ελπίδα για τη Ζωή¨. Σύμφωνα με επίσημες μαρτυρίες, πρόσωπο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πήρε μεγάλη ποσότητα υλικών αγαθών, τα οποία υλικά προοριζόταν για τους αθλητές, τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), τους συλλόγους και τους θεατές της εκδήλωσης και αποχώρησε στα μισά της εκδήλωσης, χωρίς να ενημερώσει κανέναν για την πράξη αυτή.

Η εν λόγω πράξη θεωρείται άδικη και προσβάλλει τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) και τους συλλόγους αυτών, τους αθλητές και τους συλλόγους που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Επίσης το εν λόγω πρόσωπο δεν σεβάστηκε τους Παραολυμπιονίκες και τους επισήμους που ήταν παρών, όπως επίσης ότι η εκδήλωση είχε τεθεί υπό την αιγίδα Υπουργείων, Ομίλων, Φορέων και Οργανισμών της Ελλάδας.

Για τους λόγους αυτούς, ο Σύνδεσμος αποφάσισε η συγκεκριμένη πράξη να δοθεί στην Εισαγγελία Ιωαννίνων όπου και έλαβε χώρα το περιστατικό, στην Εισαγγελία Άρτας όπου και εδρεύει ο Σύνδεσμος, όπως επίσης και στην Εισαγγελία Αθηνών μιας και είναι Πανελλήνιος ο Σύνδεσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]