Ιωάννινα: Αύριο στις 12.00 η παρέλαση

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα κορυφωθούν  αύριο στα Ιωάννινα  με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση .
Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις  07.30 αύριο το πρωί θα ηχήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των ιερών ναών ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου και η Στρατιωτική Μπάντα  θα παιανίσουν εμβατήρια στους δρόμους .
Στις 10.30 θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου και θα ακολουθήσει ομιλία από τον Διευθυντή του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων κ.Δημήτριο Ντούση ,Δρ Σχολής Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Στις 11.15 θα  τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο Μπιζανομάχων για να  ακολουθήσει στις 11.30 δεξίωση στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου .
Στις 12.00 θα γίνει η καθιερωμένη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση με τη συμμετοχή και προσκόπων ,οδηγών ,αναπήρων πολέμου και σωμάτων ασφαλείας .
Σημειώνεται ότι ανήμερα της 25ης Μαρτίου θα φωταγωγηθούν και θα σημαιοστολιστούν  όλα τα δημοτικά ,τα  δημόσια κτήρια και οι τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]