ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ- ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Αυγενάκης στο ρ/σ Πρώτο Θέμα 104,6: «Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε αδιέξοδο»


 «Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε αδιέξοδο, σε μια κατάσταση ‘μπρος γκρεμός, πίσω ρέμα’. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αποφύγει τις εκλογές, δεν θέλουν να ψηφίσουν πολλοί πολίτες και για το λόγο αυτό δυσκολεύουν τις εκλογικές διαδικασίες για να αποθαρρύνουν τους ψηφοφόρους», δήλωσε σε συνέντευξή του στο ρ/σ Πρώτο Θέμα 104.6 και τον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Πρετεντέρη, ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.
Βασικά σημεία συνέντευξης:
Η εγκύκλιος που απέστειλα πριν μερικές ημέρες απευθύνεται  στα κομματικά μας στελέχη, αυτούς δηλαδή που αποτελούν τον κορμό του οργανωτικού μας. Με την εγκύκλιο αυτή βάζουμε προτεραιότητες. Στην Νέα Δημοκρατία βλέπουμε την μεγάλη εικόνα: Καταρχάς σε επίπεδο δημοτικών εκλογών έχουμε επιλογές - στηρίξεις, αλλά δουλεύουμε και εστιάζουμε στο δεύτερο γύρο.

Οι περιφερειακές εκλογές είναι άκρως πολιτικές εκλογές. Στις ευρωεκλογές δε ζητάμε χαλαρή ψήφο, απεναντίας πλήρη ενεργοποίηση όλων και βέβαια οι εθνικές εκλογές που δεν θα αργήσουν να έρθουν είναι η μητέρα των μαχών. Η παράταξη μας, τα στελέχη μας θα δώσουμε όλες τις μάχες ενωμένοι!

Βρισκόμαστε σε εκλογική ετοιμότητα και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες. Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα να υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι μας σε κάθε κάλπη, σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, έτσι ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν ορθώς και το αποτέλεσμα να είναι αδιάβλητο.

Οι επερχόμενες εκλογές θα έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος. Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν και να επιλέξουν: αν συμφωνούν με την πολιτική του κ. Τσίπρα για την οικονομία, για την Μακεδονία, για τα εθνικά, αν εγκρίνουν αυτές τις πολιτικές ας τον ψηφίσουν. Αν όμως έχουν κουραστεί, αν έχουν υποφέρει, αν έχουν ζημιωθεί, ζητάμε να το πουν καθαρά και δυνατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]