ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2: Ανάσανε ο ΠΑΣ, πέφτουν οι Βοιωτοί

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στη Λιβαδειά, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει την πολύτιμη νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού, αν και έπαιζε από το 50’ με δέκα παίκτες. Οι Ηπειρώτες παίρνουν ανάσα παραμονής, με τους «πράσινους» πλέον να έχουν δύσκολο έργο, μένοντας στους 20 βαθμούς. Οι Νικολιάς στο 77’ και Μάνος στο 90+5’ πέτυχαν δυο πανέμορφα γκολ για τον ΠΑΣ, αν και στο 50’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάργα. Ο Λεβαδειακός διαμαρτύρεται για ακυρωθέν γκολ του Μαρκόφσκι στο 44’, αν και το ριπλέι δεν δείχνει φάουλ, όπως υπέδειξε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος.

Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στη Λιβαδειά, με τον Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα να προσπαθούν να απειλήσουν και να πετύχουν το γκολ. Οι Ηπειρώτες ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφτασαν δυο φορές στο γκολ, αλλά δεν μέτρησε κανένα. Στο 27’ ο Μαρκόφσκι σκόραρε με πλασέ αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 44’ ο ίδιος παίκτης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Σιδηρόπουλος ακύρωσε το γκολ, για επιθετικό φάουλ του Σέρβου στον Σεργκελασβίλι, φάση που δεν φαίνεται ξεκάθαρα στο ριπλέι. Μοιραίος για τον ΠΑΣ στάθηκε ο Αθανασιάδης, ο οποίος στο 15’ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός συνέχισε να πρεσάρει για το γκολ. Στο 50’ ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Κάργας δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους, θέλοντας να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά οι επιλογές στην τελική προσπάθεια δεν ήταν σωστές. Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έψαχναν τις αντεπιθέσεις για να γίνουν απειλητικοί. Στο 60’ ο Σεργκελασβίλι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπάγιτς, ενώ στο 63’ ο Ζησόπουλος αστόχησε από καλή θέση.


Στο 77’ ο Νικολιάς εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Αντιλέχου και με σκαφτό πλασέ «κρέμασε» τον Μπάγιτς για το 0-1. Ο ΠΑΣ είχε κι άλλη ευκαιρία με τον Νικολιά, καθώς ο Λεβαδειακός άφηνε πολλά κενά στην άμυνά του στην προσπάθειά του να απαντήσει. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο ο ΠΑΣ είχε κλείσει τους χώρους. Στις καθυστερήσεις οι Ηπειρώτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ, καθώς στο 90+5’ ο Μπουκουβάλας έκανε τη σέντρα και ο Μάνος με ανάποδο ψαλίδι έγραψε το τελικό 0-2.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Ρεκβιασβίλι, Ζησόπουλος (76’ Σαβαντογκό), Μητρόπουλος (83’ Καραχάλιος), Στανόγεβιτς (61’ Μέλεγκ), Μαρκόφσκι, Νανγκίς, Γιακουμάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Αλ., Τζημόπουλος, Κάργας, Σεργκελασβίλι, Κάστρο, Μπουκουβάλας, Πάντελιτς, Νικολιάς (90’ Γιάκος), Παμλίδης (79’ Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης (87’ Μάνος).
πηγή onsports.gr
φωτό onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]