Στέργιος Γιαννάκης: "Oποιαδήποτε μορφή στοχοποίησης προσώπων με βρίσκει αντίθετο και την καταδικάζω"

Με αφορμή τα τρικάκια τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους στη πόλη μας και στοχοποιούσαν τους βουλευτές του Νομού Πρέβεζας ο βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης σε ανακοίνωση του αναφέρει:
"Η οποιαδήποτε μορφή στοχοποίησης προσώπων με βρίσκει αντίθετο όχι μόνο γιατί εκ χαρακτήρος την απεχθάνομαι και την καταδικάζω, αλλά και γιατί πουθενά δεν υπάρχει μέσα στους αξιακούς κώδικες, στο ήθος, στο κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο της Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από την οποία εκφράζομαι, αγωνίζομαι και υπηρετώ ως πολίτης και με την δική σας ψήφο, ως πολιτικός.
Η οποιαδήποτε μορφή ακραίου φανατισμού οδηγεί πάντα στην απρεπή χυδαιότητα, την ανθρώπινη προσβολή και εντροπία, ιδιαίτερα όταν αφορά κλειστά κοινωνικά σύνολα, με δεδομένη σύνθεση, όπου όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, όπως η πόλη μας.
Η απόλυτη καταδίκη αυτών των ενεργειών, είναι δείγμα της ειδοποιούς και ουσιαστικής διαφοράς της Νέας Δημοκρατίας από άλλα ‘’Κόμματα’’ ‘’πολιτικά μορφώματα’’, ‘’κινήματα’’, ‘’ομάδες διαμαρτυρίας’’ των άκρων της σκέψης και της πράξης, τα οποία υιοθετώντας την βία, την καταστροφή και τις πολιτικές διώξεις ως πολιτική πρακτική, υποβιβάζουν το πολιτικό επίπεδο, τροφοδοτούν τον διχασμό στο λαό, και τραυματίζουν θανάσιμα τη ίδια τη Δημοκρατία. Ότι σπέρνεις θα θερίσεις.
Δεν θυμάμαι έστω και μία καταδικαστική τοποθέτηση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές απρέπειες του 2012 – ακόμα και εις βάρος του τότε τοπικού Βουλευτή της Ν.Δ. – όπως δεν μπορούν να ξεχαστούν τα εμπρηστικά συνθήματα, ο ακραία διχαστικός λόγος και οι κρεμάλες στην πλατεία Συντάγματος με πρωταγωνιστές σημερινούς Υπουργούς της Κυβέρνησης Τσίπρα.
Σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, παραπέμπω στις δημόσιες τοποθετήσεις μου, από το βήμα της Βουλής για την απόλυτη διαφωνία μου τόσο για τον χειρισμό του Σκοπιανού από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, όσο και για την επαίσχυντη και εθνικά επικίνδυνη Συμφωνία της Λίμνης.
Πέρα όμως από την δική μου προσωπική τοποθέτηση θεωρώ καθήκον μου να υπενθυμίσω ότι η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν συνομολόγησε, δεν συμφώνησε, δεν αποδέχθηκε, δεν συνυπέγραψε, πολύ περισσότερο δεν παρέδωσε ή πρόδωσε την Μακεδονία. Αν υπάρχει Συμφωνία ή υπογραφή εκπροσώπου της, ας παρουσιαστεί. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.
Αυτή ήταν, είναι και θα είναι πάντα η θέση μου, γι’ αυτό το μέγιστο εθνικό θέμα."
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]