Ιωάννινα: Το μαρτύριο των οδηγών ....Εκτεταμένη φθορά σε όλη την οδό Αγίου Σπυρίδωνα στο Νεοχωρόπουλο

Εδώ και μήνες έχουν ξεκινήσει τα έργα ανακατασκευής της οδού Πανεπιστημίου και στην οποία έχει τεθεί απαγόρευση κυκλοφορίας. Αναγκαστικά όλοι οι κάτοικοι του Νεοχωρόπουλου προσεγγίζουμε τα σπίτια μας μέσω της οδού Αγίου Σπυρίδωνα, η οποία διασχίζει όλη την περιοχή, αποτελώντας το μοναδικό δρόμο προσέγγισης όλων των οικιών.

Όλοι πλέον διαπιστώνουμε την εκτεταμένη φθορά στο οδόστρωμα της οδού Αγίου Σπυρίδωνα, φθορά που είχε ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και για την οποία δεν λαμβάνονταν ουσιώδεις ενέργειες αποκατάστασης, παρά μόνο μεμονωμένα «μπαλώματα» ασφάλτου αρκετά σπάνια.

Πλέον η φθορά έχει φτάσει σε υψηλό βαθμό σε πολλά σημεία, όπως απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες, όπου υπάρχει κίνδυνος για όλους τους διερχόμενους οδηγούς όσο και σημαντικές ζημιές στα οχήματα. Πέραν αυτών των σημείων στα οποία ελλοχεύει ο μεγαλύτερος κίνδυνος, έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 30 επιπρόσθετα σημεία με μικρότερες φθορές.

Παρά τις τοποθετήσεις της Δημοτικής Αρχής ότι φταίει ο καιρός για τις λακούβες σε όλη την πόλη, να υπενθυμίσουμε ότι η κατάσταση της οδού Αγίου Σπυρίδωνα οφείλεται στην πλήρη έλλειψη έργων συντήρησης του οδοστρώματος εδώ και πολλά χρόνια.

Καθώς δεν υπάρχει εναλλακτική οδός που να οδηγεί στη γειτονιά του Νεοχωρόπουλου όσο διαρκούν τα έργα στην Πανεπιστημίου, θα φτάσουμε να αποκλειστούμε και χωρίς χιόνι σε ημέρες λιακάδας;

Κωνσταντίνος Καραπάνος//neochoropoulo.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]