Ιωάννινα:Επιχείρηση ...λακκούβες σε εξέλιξη ...Τελειώνουν ..τα βάσανα


Η ανάρτηση του Δημάρχου στη σελίδα του στο facebook
"Από την Παρασκευή και σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μόλις οι βροχές σταμάτησαν, τέσσερα συνεργεία του Δήμου επιχειρούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε όλη την πόλη για να κλείσουν τις λακούβες. Συνεχίζουμε ακόμη πιο εντατικά με περισσότερα συνεργεία από αύριο Δευτέρα κι αν ο καιρός μας βοηθήσει πιστεύω πως μέχρι την Τρίτη θα ολοκληρώσουμε τη δουλειά στην πόλη και θα συνεχίσουμε στις κοινότητες του Δήμου μας.
Παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με κάθε μέσο που διαθέτουμε και με ίδιους πόρους (χρήματα του Δήμου δηλαδή) να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα μεγάλο, που οφείλεται σε κακοτεχνίες του παρελθόντος και επιδεινώθηκε με τις καιρικές συνθήκες, το χιόνι, τη βροχή και τους τόνους αλατιού που έπεσαν στους δρόμους.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους σας ότι γνωρίζω τα προβλήματα και έχω καθημερινά - μαζί με τους συνεργάτες μου - την αγωνία να δίνουμε λύσεις. Γι’ αυτό και ανακατασκευάσαμε πολλούς δρόμους στο Δήμο μας όπου είχε δεκαετίες «να πέσει νέα άσφαλτος», κατασκευάσαμε νέα έργα οδοποιίας και συνεχίζουμε ….
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους σας για την κατανόηση σας κι οφείλω ένα ευχαριστώ στους εργαζόμενους του Δήμου μας που δουλεύουν διπλοβάρδιες μέσα στο Σαββατοκύριακο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]