[Ελλάδα]Τα τροχαία ...τους έβγαλαν στους δρόμους

Θεσσαλονίκη:Στους δρόμους βγήκαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της  Θέρμης για να διαμαρτυρηθούν για τον θανάσιμο τραυματισμό ενός πολίτη πριν από ένα μήνα.

Μάλιστα προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της οδού Κουγιάμη που συνδέει το Πανόραμα και τη Θέρμη με την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος, καθώς θανατηφόρα τροχαία έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν.

Ζητούν άμεσα επεμβάσεις όπως φωτισμού της οδού, σήμανση και την δημιουργία κυκλικών κόμβων προκειμένου να μη  αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες από τους οδηγούς.

Καλούν τους οδηγούν να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δυστυχώς ένα μήνα μετά το θανάσιμο τραυματισμό ενός συμπολίτη μας στην οδό Απ. Κουγιάμη, τον δρόμο «καρμανιόλα» όπως έχει σωστά χαρακτηριστεί, η δημοτική αρχή αδυνατεί να ανταποκριθεί. Θυμίζουμε ότι ένα άλλο θανατηφόρο τροχαίο είχε γίνει στην ίδια οδό πριν λίγους μήνες.

Οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση δεν είναι ανεκτή. Ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε την ασφαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων. Οι αιτιάσεις του Δήμου περί «προγραμματισμού, σχεδιασμού και υλοποίησης» έργων στην περιοχή συνιστούν εμπαιγμό όλων μας.

Οι κάτοικοι αυτή την ώρα κινούνται προς το δημαρχείο της περιοχής προκειμένου να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Πριν προχωρήσουν σε πορεία έβαψαν συμβολικά το οδόστρωμα και μοίρασαν φυλλάδια στους οδηγούς.
 wepost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]