ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής:Γνωρίστε Τις Δημιουργίες Μαθητών αύριο στα Ιωάννινα

Ο WRO Ηπείρου, οργανωτής του Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου  σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις ρομποτικές δημιουργίες των συμμετεχόντων μαθητών και μαθητριών των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Ηπείρου.
Πιο συγκεκριμένα η πιλοτική (για τον Ν. Ιωαννίνων) μη-διαγωνιστική κατηγορία του Νηπιαγωγείου θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ. στο Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων. Οι κατηγορίες του Γυμνασίου «Πρωτέας» και «Οι δρόμοι του κρασιού στη βόρεια Ελλάδα» καθώς και η κατηγορία του Λυκείου «Smart Cities» θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα προσέλευσης 10:30 π.μ. στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων. Τέλος, οι κατηγορίες του Δημοτικού «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά», «Εποικισμός του Άρη» και «Ποδόσφαιρο 2×2» θα διεξαχθούν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα προσέλευσης 10:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.
Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός, προκριματικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού που τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για τη διάδοση της εκπαιδευτικής μεθόδου STEM (Science – Technology – Engineering - Mathematics) και την ένταξή της στο σύστημα διδασκαλίας και εκπαίδευσης μαθητών στην Ελλάδα.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Εκ μέρους των Πρεσβευτών του WRO Hellas
Δημήτριος Κράββαρης, Phd
Μηχανικός Πληροφορικής
Εκπαιδευτικός Α/θμιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]