Θεόδωρος Δασούλας, υποψήφιος δήμαρχος Μετσόβου

Όπως έχω ήδη ανακοινώσει με ανάρτησή μου στις 31 Ιανουαρίου θέτω υποψηφιότητα για το δήμο Μετσόβου προκειμένου να δημιουργηθεί μια πραγματικά ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη η οποία θα συμμετάσχει στις εκλογές προκειμένου να ανατρέψει το καθεστώς που διοικεί σήμερα το δήμο μας.
Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια που ζητεί τη στήριξη και την ψήφο των συνδημοτών μας.

Η ανάρτησή ανακοίνωσης της υποψηφιότητας

Ο χρόνος μιας διαδικασίας που διήρκησε για πάνω από ένα μήνα έληξε.
Αύριο ξεκινά ο χρόνος μιας άλλης.
Θα ξεκινήσω θέλοντας να ξεφύγω από τα γνωστά (χωρίς προς το παρόν να εξειδικεύσω επιμέρους ζητήματα, γιατί και πως, θα σταθώ μόνο στο τυπικό.) Και για την διαφορετικότητα δεν θα πω πως μετά από ώριμη σκέψη - οράματα και πολλά άλλα τέτοια, αποφάσισα να ασχοληθώ εκ νέου μετά από χρόνια με τα κοινά του Τόπου μου.
Ύστερα από τις άκαρπες προσπάθειες να αναλάβει κάποιος άλλος τη δημιουργία ενός σχήματος για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, δηλώνω πως αναλαμβάνω εγώ αυτή τη πρωτοβουλία.
Δηλώνω λοιπόν πως ως υποψήφιο εκτελεστικό όργανο (αυτό ορίζει άλλωστε ο νόμος και ο Δ.Κ.) θα προσπαθήσω να δημιουργήσω μια ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη για το Δήμο Μετσόβου η οποία μαζί με την οικονομική της επιτροπή (όπως προβλέπει ο νόμος και ο Δ.Κ.) θα είναι τα κυρίαρχα και αποφασιστικά του όργανα.
Επειδή επίσης είμαι και από εκείνους που πιστεύουν πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια:
Ο χρόνος ολοκλήρωσης αυτής της προσπάθειας δεν θα είναι απεριόριστος και σε πρώτη φάση ορίζω ως ημερομηνία λήξης αυτής της διαδικασίας την 28/2/019 (ίσως δοθεί και μια μικρή παράταση)
Δηλώνω απεύθυνα επίσης πως σε τρυπάκια προεκλογικού τύπου 2006 δεν σκοπεύω να ξαναεμπλακώ…
Η κάνουμε υπεύθυνα και ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ μια προσπάθεια να ξεκολλήσουμε το κάρο από την λάσπη, ή εγκαταλείπω.-
Χωρίς να θέλω να φανεί αλαζονικό ή εκβιαστικό, (δεν έχω δώσει ποτέ άλλωστε τέτοια δικαιώματα) θα είμαι ειλικρινής, προσωπικά έχω και καλύτερες προτάσεις και καλύτερα πράγματα να κάνω, ούτε και στις προτεραιότητες μου ήταν κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε να βάλω πλάτη, είμαι συνεπής, δηλώνω παρόν, μένει να φανεί και η συνέπια των υπολοίπων κάτι που σημαίνει πως τις προσεχείς ημέρες θα πρέπει να αρχίσουν να συμπληρώνονται σιγά σιγά και τα απαραίτητα έγγραφα (δηλώσεις υποψηφιοτήτων.)
Προφανώς και στις προθέσεις μου είναι να πρωτοτυπήσω καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, πολύ περισσότερο δε μετά από αυτή, σεβόμενοι την ετυμηγορία των συνδημοτών μας.
Θέλω να πιστεύω πως η προεκλογική περίοδος θα κυλίσει ήρεμα, ομαλά και χωρίς ακρότητες με μοναδικό πρωταγωνιστή την επιχειρηματολογία του καθενός.
Να ευχηθώ επίσης σε όλους τους υποψηφίους που θα πάρουν μέρος στις προσεχείς εκλογές, καλή επιτυχία.
Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πως η πρωτοβουλία μου αυτή, σε ότι αφορά τη χρονική στιγμή, για μένα είναι υπέρβαση, (αν οι Αυτοδιοικητικές εκλογές γίνονταν ένα χρόνο αργότερα θα ήταν διαφορετικά) ας είναι.
Όποιος διαπιστώσει πρώτος, τί διαφορετικότητα έχει το παρόν και τί απουσιάζει από αυτό, του χρωστάω κέρασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]