ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Άκαρπες οι έρευνες και από αέρος για την 67χρονη κτηνοτρόφο

 Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό  της 67χρονης κτηνοτρόφου τα ίχνη της οποίας    αγνοούνται στην περιοχή της  Αγίας Παρασκευής στη  Σκλίβανη από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου ,με την οικογένειά της να βιώνει στιγμές αγωνίας ...
Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της το πρωί μαζί με τα ζώα της  και δεν  γύρισε το μεσημέρι όπως συνήθιζε, γεγονός που ανησύχησε τους οικείους της .
 Έτσι ξεκίνησαν να την αναζητούν  και αδυνατώντας να επικοινωνήσουν  με την κτηνοτρόφο  μέσω  του κινητού της τηλεφώνου  αφού  δεν το είχε  πάρει φεύγοντας  μαζί της , ειδοποίησαν τις Αρχές  το απόγευμα της ίδιας μέρας.
Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ,της 5ης ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας υπήρξε άμεση  και στήθηκε μεγάλη  επιχείρηση  αναζήτησης και εντοπισμού της .
Σημειώνεται ότι από το Σάββατο η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου είχε ζητήσει  τη συνδρομή ελικοπτέρου στις έρευνες ,το οποίο  ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει και να επιχειρήσει στην περιοχή   λόγω των ισχυρών ανέμων.
Σήμερα   τελικώς οι επίγειες εξονυχιστικές  έρευνες  ενισχύθηκαν και από αέρος αφού ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο drones της Π.Υ   "σκάναραν"  την ευρύτερη περιοχή ,χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τη  γυναίκα .
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη  εξέλιξη  με τους οικείους της   67χρονης αλλά και τους συγχωριανούς της να αναμένουν αγωνιωδώς  μια καλή είδηση ..

φωτό αρχείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]