ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η Τσουκνίδα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου

“Να φύγετε, να πάτε αλλού” κ. Καματερέ…



Κροκοδείλια δάκρυα χύνουν – όπως πάντα – τα ΜΜΕ και τα ελεγχόμενα από αυτά social media, για την προδοτική ομιλία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την επικύρωση της εμετικής και προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών! Τι τόλμησε και μας είπε μεταξύ των άλλων ο Δωδεκανήσιος βουλευτής; Πως τα Δωδεκάνησα χρειάζονται μια Συμφωνία του τύπου των Πρεσπών:
«..Πόσο καλά θα ήμασταν και εμείς (σ.σ. οι Δωδεκανήσιοι) εάν είχαμε μία Συμφωνία (το αναφέρει σε άλλο σημείο, των Πρεσπών) ώστε να είχαμε τέτοιες σχέσεις με τους γείτονες και να μην είχαμε αυτά εδώ τα προβλήματα; Πόσο καλά θα ήμασταν να πηγαίναμε απέναντι – που είναι κοντά – και να είχαμε ένα σωρό δραστηριότητες, ενώ τώρα πρέπει να πηγαίνουμε επί ώρες και επί μέρες από εδώ και από εκεί; Σας ζηλεύουμε, αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες. Να το ξέρετε και λάβετέ το υπόψη σας.»!
Διαπιστώνετε φίλοι αναγνώστες, αγαπητοί Συνέλληνες, πως ο Ηλίας Καματερός επέδειξε ιδιαίτερη σπουδή στο πλήρες άνοιγμα των συνόρων Ελλάδος – Τουρκίας στα Δωδεκάνησα, ως γνήσιος διεθνιστής, και ειδικότερα για τις περιοχές Καστελλόριζου (σ.σ. διακαής πόθος - στόχος των διεθνιστών Παπανδρέου και Τσίπρα) και Κω! Ενώ η αδιαφορία του κ. Καματερού είναι πλήρης για τα Δωδεκάνησα και κυρίως για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κω!
Όταν στην Κέφαλο (σ.σ. 4 χιλιάδες κάτοικοι) της Κω έκλεισε το κατάστημα της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος! 
Όταν το Ταχυδρομείο της Κεφάλου είναι έτοιμο να κλείσει, αναστέλλοντας τη λειτουργία του, ενώ το ίδιο μεθοδεύεται και για το Κεντρικό Ταχυδρομείο του νησιού στην Πόλη της Κω!
Όταν είναι έτοιμο να κλείσει το Γυμνάσιο της Κεφάλου, ενώ ο πληθυσμός της καλύπτει άνετα την λειτουργία του Λυκείου!
Όταν το μισό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπ
ικό του νοσοκομείου της Πόλεως της Κω είναι έτοιμο να παραιτηθεί και να εγκαταλείψει το νησί! 
Δεν τα γνωρίζετε αυτά τα προβλήματα που η κυβέρνησή σας δημιουργεί στη Κω κ. Καματερέ; Δεν ενημερώνεστε από τον Τοπικό Τύπο του νησιού; Τι ακριβώς κάνατε για να αναστείλετε αυτήν την ανθελληνική πολιτική στην Κω και ιδιαίτερα στην Κέφαλο; Τι ακριβώς σηματοδοτούν όλα τα παραπάνω μετά και τις αντεθνικές, εχθρικές δηλώσεις σας για τα Δωδεκάνησα από του Βήματος της Βουλής; 
Εάν έχετε πρόβλημα, “να φύγετε, να πάτε αλλού”, όπως εύστοχα έλεγε και μια διαφήμιση!
Πάντως, μες την εβδομάδα θα έχω πλούσιο ρεπορτάζ στην Ε.Ω. για την Κω, που βράζει από θυμό κατά του Καματερού! Και θα σας εξηγήσω τι ακριβώς σηματοδοτεί η στόχευση της Κεφάλου! Δείξτε υπομονή…

Όταν ο Νίκος Βούτσης προσπαθούσε να εισβάλλει στη Βουλή…



Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης, μετά τα επεισόδια του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, την περασμένη Κυριακή, είπε:
«Στο παρελθόν και στο πιο πρόσφατο και λίγο στο απώτερο, υπήρχαν προσπάθειες εισόδου ατόμων στη Βουλή! Αυτό που έγινε χθες ήταν  μία συστηματική προσπάθεια από  από ακραίες ομάδες για εισβολή στη Βουλή.  Αυτή η προσπάθεια έγινε επί δίωρο και  θα εκπλαγούμε όλοι όταν δούμε τι  υλικά έχουμε μαζευτεί από τις επιθέσεις που έγιναν εναντίον των αντρών των ΜΑΤ! 
Έγιναν σε πέντε σημεία στη Βουλή, κάποιες στιγμές σε αυτό το δίωρο ήταν ταυτοχρόνως σε αυτά τα σημεία. Υπήρξαν συγκρούσεις και σαφείς  προσπάθειες εισόδου στην Βουλή διά της βίας οι οποίες απετράπησαν από τις δυνάμεις ασφαλείας… Πέρυσι ήταν μια δοκιμή η προσπάθεια εισβολής στη Βουλή, χθες ήταν γενική δοκιμή, αντιληφθείτε το, σημειώστε το, ενημερώστε τον λαό και την κοινή γνώμη ενόψει του παρόντος και του μέλλοντος, αυτά είναι φαινόμενα πρωτοφανή τα οποία θα πρέπει να εντοπίζονται και να κολάζονται όταν γίνονται πέραν της πολιτικής αντιπαράθεσης…»!
Μας λέει ο κ. Βούτσης πως και στο παρελθόν υπήρξαν προσπάθειες εισόδου στη Βουλή! Όπως τότε που προσπαθούσατε κι εσείς να μπείτε μέσα κ. Βούτση; Ανήκατε κι εσείς σε κάποια ακραία ομάδα, όπως τώρα καταγγέλλετε; Μας λέτε, πως θα εκπλαγούμε με “πολεμικά” υλικά που μαζέψατε τώρα και τα οποία εκτοξευτήκαν κατά των ΜΑΤ! Τότε που πρωτοστατούσατε στην “κατάληψη” της Βουλής ερχόμενος σώμα με σώμα, πρόσωπο με πρόσωπο με τις δυνάμεις ασφαλείας, τα δικά σας υλικά ήταν γαρίφαλα και τριαντάφυλλα;
Ωστόσο συμφωνούμε ότι τέτοια γεγονότα πρέπει “να εντοπίζονται και να κολάζονται”! Όμως από όποιον και αν προκαλούνται! Εκτός και αν έχετε την άποψη πως η δική σας κατά το παρελθόν “διαμαρτυρία” ήταν εντός του νόμιμου πλαισίου “της πολιτικής αντιπαράθεσης”!
Έχω λάθος Πρόεδρε της Βουλής;;   

Σε ειδικό δικαστήριο ο Τσίπρας…



«Ο “Ιωαννίδης” που λατρεύει την πολυτελή ζωή και τα ακριβά πούρα ενώ μιλάει για τη φτωχολογιά και το παίζει “Ρομπέν των Δασών” δεν πρόκειται να πάει Επίτροπος στις Βρυξέλλες ούτε να πάρει το Νόμπελ. Ο κολλητός του Μαδούρο δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ευρώπη όσο και αν είναι “φιλιππινέζα” της Μέρκελ. Είναι πολύ δύσκολο να σηκώσει το Νόμπελ ειρήνης ξεφωνίζοντας υπέρ του Μαδούρο έστω και αν πούλησε την ψυχή του στο διάολο και την ιστορία της Μακεδονίας, καθοδηγούμενος πλήρως από ξένα κέντρα. Ο Τσίπρας δεν θα πάει ούτε στην Ευρώπη ούτε θα σηκώσει το Νόμπελ γιατί θα ξεφτιλιστεί  ο θεσμός, όσο και αν το θέλει ο Σόρος για να τεμαχίσει την Ελλάδα. Θα πάει κάποια στιγμή σε ειδικό δικαστήριο όπως και αρκετοί από την παρέα του. Ήδη βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση.  Έπειτα επειδή είναι φασίστας στο εσωτερικό και μαριονέτα στο εξωτερικό, επειδή δηλαδή είναι χρήσιμος στο ξεπούλημα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει στο Μαξίμου. Θα επιστρέψει, αν όχι τώρα, κάποια στιγμή στο 3% από όπου ξεκίνησε…»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]