ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 0-2: Το «καθάρισε» με Κουλούρη-Ουάρντα

Ο Ατρόμητος διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα φέτος, καθώς πέρασε με 2-0 από την πρωτεύουσα της Ηπείρου (1-0 στο Περιστέρι), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και μείωσε σε έναν βαθμό τη διαφορά από την τρίτη ΑΕΚ, που παίζει αύριο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό. Ο Κουλούρης, που είχε σκοράρει και στον πρώτο γύρο, έγραψε το 0-1 στο 11΄ και ο Ουάρντα διπλασίασε στο 50΄.

Ύστερα από ένα μοιρασμένο πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία στους ήδη παγωμένους «Ζωσιμάδες» ανοίγοντας το σκορ στο 11΄ με τον πρώτο γκολτζή του πρωταθλήματος, Ευθύμη Κουλούρη. Ο Σάκιτς κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Ούμπιδες το εκτέλεσε ιδανικά και ο Έλληνας διεθνής επιθετικός πρόλαβε την έξοδο του Βελλίδη για το 0-1. Η αρνητική εξέλιξη αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες σε ένα δίλεπτο. Στο 20΄ ο Μέγερι έκανε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Κάστρο και στο ριμπάουντ ο Αθανασιάδης αστόχησε απελπιστικά, ενώ στο 21΄ ο Ούγγρος τερματοφύλακας σταμάτησε με το πόδι τον Μάνο.

Οι Περιστεριώτες, από την πλευρά τους, έφτασαν μια ανάσα από το 0-2 στο 29ο λεπτό, όταν ο Σάκιτς εκμεταλλεύτηκε λάθη στην άμυνα, βρήκε τον Κουλούρη στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο νεαρός φορ σούταρε άουτ σε άδειο τέρμα! Τελικά το πέτυχαν στο 50΄, όταν ο Χατζηϊσαΐας έκανε καταπληκτική κούρσα σε αντεπίθεση της ομάδας του και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ουάρντα, που σημείωσε το 0-2 και ξέσπασε σε λυγμούς. Ο Ατρόμητος, κυρίαρχος πια στο παιχνίδι, έφτασε μια ανάσα από το 0-3 αλλά ο Κουλούρης στάθηκε άτυχος, καθώς το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Κάστρο (71΄ Μπατίστ), Βιντάλ (68΄ Πάντελιτς), Μάνος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσαΐας, Ούμπιδες (90΄+3 Κιβρακίδης), Κατράνης, Ουάρντα (82΄ Μπουσούλατζιτς), Ενσικουλού (88΄ Μανούσος), Κουλούρης, Μπρούνο, Ρισβάνης, Καρασαλίδης.
 onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]