ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα: "Παγωμένα" Θεοφάνεια ... H συγκινητική πρωτοβουλία των βουτηχτάδων ...[βίντεο-φωτογραφίες]

Σε τοπίο ομιχλώδες και με τον υδράργυρο να δείχνει -6 βαθμούς Κελσίου ,τελέστηκε φέτος ο Αγιασμός των υδάτων στη λίμνη Παμβώτιδα.
Πλήθος κόσμου  ωστόσο αψήφισε το τσουχτερό κρύο  και κατέκλυσε το μώλο ,με τον μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο να χοροστατεί στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων ,παρουσία πολιτικών,στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών της πόλης.

Οι 14 τολμηροί βουτηχτάδες  πήραν θέση πάνω στο καραβάκι ,με τον Γιώργο Γιαννίκο να είναι αυτός   που έπιασε τον Τίμιο Σταυρό .
Τα φετινά Θεοφάνεια για τον κ.Γιαννίκο ήταν ξεχωριστά αφού σήμερα συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη φορά που που θυμάται τον εαυτό του,πιτσιρικάς τότε  ,να πέφτει   στα νερά της λίμνης .
Έτσι οι υπόλοιποι  κολυμβητές   θέλησαν να τον τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο και γι αυτό  δίνοντάς του αβαντάζ ,βούτηξαν από το καραβάκι  στη  λίμνη με  καθυστέρηση λίγων δευτερολέπτων .
Στον κ. Γιαννίκο  απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα ενώ σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ εμφανώς συγκινημένος δεν έκρυψε τη χαρά του για τα  όσα κατάφερε  επί σειρά ετών και αφιέρωσε την τιμητική πλακέτα στη σύζυγό του που  βρίσκεται στο κρεββάτι του πόνου   ,σε όλα τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ,σε όσους βούτηξαν φέτος μαζί του ,χαρακτηρίζοντάς τους "ήρωες" αλλά και  στη μνήμη   εκείνων που χάθηκαν  στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]