ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

“Στερεύει” το Ποτάμι


Αποχώρησε και ο Γρηγόρης Ψαριανός ,ενώ την παραίτησή του στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής υπέβαλε ο Σπύρος Λυκούδης 

Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς που διαφωνεί με την  υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Αμυράς αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως: “Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίησή μου.

Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά όταν τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρους του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα.

Ευχαριστώ τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα”.

Είχε προηγηθεί το απόγευμα του Σαββάτου κοινή δήλωση των Γρηγόρου Ψαριανού και Γιώργου Αμυρά στο Facebook που ανέφερε ότι:

“Με αυτο το πολιτικο μαγειρειο που εχει στηθει απο τα Τσιπροτεχνεια με διαφορα Ρεταλια, Επιχειρηματιες, Υπηρεσιες και Αποκομματα, δηλωνουμε οτι αυτη η "προοδευτικη" ΣΥΡΙΖΟΣΥΜΜΑΧΙΑ περιεργων και ετεροκλητων τυπων μάς βρισκει εντελως απεναντι. Ανεξαρτητως Συμφωνιων Πρεσπων, Σπετσων, Λειψων ή Ψαρρων. Και επειδη ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ταλαντευεται και κανει ασκησεις ισαποστακισμου, σταση απαραδεκτη αυτην την ωρα Και επειδη ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ π α λ ι εμφανιζεται παραπλεον προς τους ΤσιπροΠολακηδες, μπορουμε να συναγουμε οτι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν επιλεγει μια καθαρη σταση και αυτοδιαλυεται. Δηλωνουμε και εκφραζουμε την απολυτη διαφωνια μας με την περιεργη, επαμφοτεριζουσα και αλλοπροσαλλη αυτη σταση του κομματος και Διατηρουμε το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου μας και του επαναπροσδιορισμού της σχεσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"
upd 13.19
fpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]