Δήλωση Σπύρου Ριζόπουλου από την Ηγουμενίτσα για τα ΘεοφάνειαΤην Ηγουμενίτσα, την «Πύλη της Ανατολικής Μεσογείου», επέλεξαν οι Ορίζοντες Ηπείρου και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος για να συμμετάσχουν στον εορτασμό των Αγίων Θεοφανείων.
Αρχικά στη δοξολογία, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πρωτοστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών Γηρομερίου και Πάργας κ.κ.Τίτου και στη συνέχεια στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όπου έγινε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού.
Μετά την τελετή, ο Σπύρος Ριζόπουλος δήλωσε:
«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Από την πύλη της Ανατολικής Μεσογείου, την Ηγουμενίτσα, όπου οι Ορίζοντες Ηπείρου επέλεξαν να γιορτάσουν με τους Ηγουμενιτσιώτες και τους Θεσπρωτούς τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού ευχόμαστε υγεία και ευτυχία.
Ευχόμαστε το 2019 να καταξιώσει και να καταξιωθεί από τους Ηπειρώτες ουσιαστικά, τιμώντας την ανάγκη για ανανέωση αλλαγή και το νέο. Ημέρα σήμερα ιδανική, ημέρα σύγκλισης Πατήρ Υιού και Αγίου Πνεύματος είναι η ημέρα του Φωτός, είναι η Ημέρα του Αγίου Πνεύματος και είναι η πιο κατάλληλη για να θυμίσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτε πιο ισχυρό από καθαρή ψυχή, καθαρή καρδιά και πάνω απ’ όλα καθαρά μυαλά. Αυτά τα τρία στοιχεία εύχομαι να είναι εκείνα τα οποία θα καθοδηγήσουν το 2019 όλους τους Ηπειρώτες σε μία νέα εποχή σε ένα γύρισμα σελίδας, ουσιαστικά αφήνοντας πίσω το παλιό και το τετριμμένο και προχωρώντας μπροστά για να ξεκολλήσουμε όλοι μαζί την Ήπειρο από τη λάσπη της στασιμότητας.
Εύχομαι και πάλι καλή χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]