Ιωάννινα:Η "μάχη" ...των οδηγών με τα συσσωρευμένα ύδατα στον Κατσικά [φωτό]

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη για τις φωτογραφίες 
Οι  συνεχείς βροχοπτώσεις  που ήρθαν από χθες στα Ιωάννινα  με την επέλαση του "Φοίβου" έχουν προκαλέσει τη συσσώρευση υδάτων σε διάφορα σημεία στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου.
Όπως επισημαίνει αναγνώστης με σχετικό mail του   συνοδευόμενο από φωτογραφικό υλικό ,  ιδιαίτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν  οι οδηγοί που κινούνται  στην περιοχή του Κατσικά και συγκεκριμένα στην οδό  3ης Σεπτεμβρίου ,στο ύψος της  Γαλακτοκομικής Σχολής  ,στο ρεύμα  κυκλοφορίας προς  τον οικισμό του Κατσικά.


Όπως μπορείτε να διακρίνετε στις φωτογραφίες το  εν λόγω ρεύμα κυκλοφορίας  είναι  σχεδόν κλειστό ,με τα αυτοκίνητα να  κινούνται ανάμεσα  σε μεγάλες ποσότητες  συσσωρευμένων υδάτων Μεγάλη παγίδα  αποτελούν και οι  καλυμμένες από  τα νερά ,λακκούβες που "ξεφυτρώνουν" παντού, μετά το  αλάτι που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες για την αντιμετώπιση του παγετού .
Όπως σημειώνει ο αναγνώστης το  πρόβλημα   έρχονται να συμπληρώσουν και τα νερά που αναβλύζουν από  κάποια φρεάτια ..  ανάμεσα σε δύο πρατήρια καυσίμων που υπάρχουν επί της συγκεκριμένης οδού.
Οι οδηγοί καλούνται να  είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και  να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα καθώς η  νύχτα έρχεται   και ο "Φοίβος" με τις βροχές και  τις καταιγίδες  του δεν  αναμένεται να φύγει έως το τέλος της εβδομάδας ,σύμφωνα με την πρόγνωση της Ε.Μ.Υ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]