Έκκληση για δώρο ζωής σε ένα συνάνθρωπο μας!

Ο ελληνισμός του Αννοβέρου συμπαρίσταται στον Παναγιώτη και γίνεται προσπάθεια για την συγκέντρωση των απαιτούμενων χρημάτων.

Ένας συνάνθρωπός μας ζητά τη βοήθεια όλων μας για να συνεχίσει να ζει. Πρόκειται για τον Παναγι
ώτη Αποστόλου, κάτοικο Αννοβέρου, που με την σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους βιώνουν ένα δράμα τα τελευταία τρία χρόνια που ο καρκίνος τους χτύπησε την πόρτα.


Αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες μα προ πάντων η θέληση για ζωή έχουν κάνει τον Παναγιώτη να βγει νικητής σε πολλές μάχες με την αρρώστια του μέχρι σήμερα. Αυτή η θέληση του για ζωή έχει συγκινήσει όσους τον γνωρίζουν, μεταξύ αυτών και γιατροί που τον κουράρουν σε σημείο τέτοιο, που παραιτούνται πολλές φορές της προσωπικής τους αμοιβής, προκειμένου να τον διευκολύνουν οικονομικά.

Τελευταία διαγνώσθηκε ότι ο Παναγιώτης για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημά του χρειάζεται εξειδικευμένη επέμβαση και θεραπεία, την οποία δυστυχώς δεν καλύπτει ο ασφαλιστικός φορέας του. Το συνολικό κόστος έχει υπολογισθεί με ακρίβεια και ανέρχεται στο ποσό των  50,798,90 €. Για τον σκοπό αυτό έχει ανοιχθεί ειδικός λογαριασμός, από τον οποίο τα χρήματα διοχετεύονται απευθείας στα νοσοκομεία που έχουν αναλάβει τον Παναγιώτη. Μόλις συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό ο λογαριασμός αυτός κλείνει αυτόματα.

Ο ελληνισμός του Αννοβέρου συμπαρίσταται στον Παναγιώτη και γίνεται προσπάθεια για την συγκέντρωση των απαιτούμενων χρημάτων.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει και η Ενορία Τριών Ιεραρχών Αννοβέρου και μεταξύ άλλων κάνουμε έκκληση και από εδώ σε όλους τους αναγνώστες των The New Hellenic Times για να βοηθήσουν.

Με την σιγουριά ότι θα ανταποκριθείτε σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε μια καλή και ευλογημένη χρονιά!



Αρχιμανδρίτης, Γεράσιμος Φραγκουλάκης

Ιερατικώς Προϊστάμενος Ενορίας Τριών Ιεραρχών Αννοβέρου



Στοιχεία λογαριασμού:

Förder-und Freundeskreis 
Elliniko e.v 
IBAN:DE 43 2005 0550 1294 1290 26
BIC:HASPDEHHXXX

Verwendungszweck :
PANAGIOTIS APOSTOLOU

[https://thenewhellenictimes.com]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]