Πρόεδρος ΑΣΕΠ: “Στόχος έως 28 Φεβρουαρίου η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της 3Κ”

Ότι, στόχος του ΑΣΕΠ είναι, έως 28 Φεβρουαρίου να έχει πραγματοποιηθεί η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της 3Κ, τόνισε στον Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ κ. Ιωάννη Πάιδα και την Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της, κ. Νικόλαο Τράκα, ο Πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, κ. Ιωάννης Καραβοκύρης, σε συνέχεια τη συνάντησης των δύο πλευρών, για το θέμα της καθυστέρησης της έκδοσης των οριστικών πινάκων της Προκήρυξης του ΑΣΕΠ, για τις 8.500 μόνιμες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Δήμων, σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του epoli.gr ο Πρόεδρος των  Εργαζομένων στο ΑΣΕΠ, από την πλευρά του προσωπικού που εμπλέκεται στη διαδικασία - έλεγχο αιτήσεων - έκανε λόγο για έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων από 10 έως 15 Μαρτίου, κατά τη δική του συνάντηση με την ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στις συναντήσεις τονίστηκε πως, πέρα από τον μεγάλο όγκο των αιτήσεων, σημαντικός παράγοντας στην καθυστέρηση έκδοσης των οριστικών πινάκων της Προκήρυξης 3Κ αποτελεί και ο μεγάλος αριθμός λαθών στις αιτήσεις συμμετοχής - άνω του 60 % - γεγονός που απαιτεί συνεχείς επανελέγχους και προσεκτική εργασία.
epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]