ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ - ΥΠΟΨ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου....To Deree Ταξιδεύει Στα Ιωάννινα!

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, υποψήφιοι φοιτητές και οι γονείς τους ενημερώνονται για την κορυφαία επιλογή σπουδών.

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών του εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα,το Deree – TheAmericanCollegeofGreeceξεκινάειτη νέα χρονιάμε προορισμό την πόλη των Ιωαννίνων!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο2 Φεβρουαρίου, στο Ξενοδοχείο DuLac, στις 18:00,και απευθύνεται στους νέους πουενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε υψηλού επιπέδουσπουδές,καθώς και τους γονείς τους.
Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι σύμβουλοι εγγραφών, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι,οι οποίοι θα παρουσιάσουν αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Deree:

Τα 26καινοτόμα ακαδημαϊκά προγράμματα που οδηγούν σε πτυχία με διπλή πιστοποίηση (NECHE, OU): Ναυτιλιακά, Τουρισμός, Επικοινωνία, Ψυχολογία, Πληροφορική και Σχεδιασμός δικτύων, Περιβαλλοντικές επιστήμες, Γραφιστική, Διοίκηση επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, κ.ά.
Τις ποικίλες υποτροφίες, ανάμεσά τους και τις υποτροφίες για νέους με καταγωγή από την Ήπειρο, και τοπρόγραμμα οικονομικής στήριξηςύψους4,3 εκατ. ευρώγια το 2018-19.
Τις ευκαιρίεςγια σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήμια διεθνώς, μέσω του προγράμματοςStudyAbroad,αλλά και τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε πολυεθνικές εταιρείες-κολοσσούς.
Τη δυνατότηταπαράλληληςφοίτησης στο Dereeμε τα ελληνικά ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υποειδίκευση που θα ενισχύσουν τις γνώσεις του φοιτητή.
Τη νέα πρωτοποριακή ΑίθουσαΠροσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών (SimulatedTradingRoom), μοναδική στο είδος της στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, η οποίαπροσφέρειστους φοιτητές ένα ακόμα κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με περισσότερους από 3.500 φοιτητές από 72 χώρες που διδάσκονται σύμφωνα με το, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, αμερικανικό μοντέλο σπουδών, ένα σύστημα που καλλιεργεί ολόπλευρα την προσωπικότητα κάθε φοιτητή.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]