ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Αγωνιστικό Tennis Camp για πρώτη φορά στα Γιάννενα


Από 2 έως 6 Ιανουαρίου 2019 στο Top Spin Epirus Tennis Center στο Νεοχωρόπουλο
Το πρώτο τενιστικό camp στα Γιάννενα έρχεται με την αυγή του νέου έτους! Το High Performance Tennis Camp θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη από 2 έως 6 Ιανουαρίου και θα φέρει στα Γιάννενα μεγάλα ονόματα του τένις στη χώρα μας, ενώ θα δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα να μάθουν τα μυστικά από πολύ έμπειρους επαγγελματίες.
Έτσι, στα πλαίσια της χειμερινής προετοιμασίας των αγωνιστικών ομάδων τένις, οι ακαδημίες Fernandez Tennis Academy και Les Raquettes Tennis Academy ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την πραγματοποίηση ενός ποιοτικού camp προετοιμασίας αθλητών υψηλού επιπέδου στις εγκαταστάσεις του Epirus Sports Center.
To Camp απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10 εως 18 χρόνων και  οι προπονήσεις των αθλητών θα λαμβάνουν χώρα στα ολοκαίνουργια κλειστά γήπεδα του Top Spin Epirus Tennis Center στο Νεοχωρόπουλο σε συνεργασία με τον Επικεφαλής της εγκατάστασης Αριστοτέλη Ντάλια.
Επιπλέον, οι αθλητές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κλειστό κολυμβητήριο και το γυμναστήριο του Epirus Sports Center. Ακόμη, οι εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες με εργομετρικό εργαστήριο όπου οι αθλητές θα περάσουν απο εξειδικευμένα τεστ απαραίτητα για την προπονητική τους ομάδα και σχαδιασμό προπόνησης.
Οι συντελεστές και προπονητική ομάδα του Camp είναι:
- Enrique Fernandez - Head Coach - Fernadez Tennis Academy.
- Ντίνος Κονετάς - Head Coach - Les Raquettes Tennis Academy.
- Τέλης Ντάλιας - Head Coach – Topspin Tennis Academy.
- Γιώργος Πετρακόπουλος - Fitness Coach - Les Raquettes Tennis   Academy.
Υπεύθυνος Camp: Ανδρέας Ζουριδάκης Κιν. 6978 899 960.
- Η διάρκεια του Camp θα είναι 2 - 6 Ιανουαρίου 2019 και δηλώσεις συμμετοχής στο email : andreas.zouridakis@gmail.com το αργότερο έως 16 Δεκεμβρίου 2018. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Συνεργαζόμενο Ξενοδοχείο με μεταφορά απο και προς τις εγκαταστάσεις: "ALEXIOS & INN", http://www.hotelalexios.gr/, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: τηλ: 26510 32030

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]