ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

O Άι Βασίλης Θα Κάνει Φέτος Χριστούγεννα Στα Iωάννινα!

Λίγες μέρες απομένουν για την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στα Γιάννενα, η οποία φέτος θα είναι λίγο πιο μαγική, αφού ο Αι Βασίλης επέλεξε να… περάσει εδώ τα Χριστούγεννα, μοιράζοντας ευχές και δώρα στα παιδιά.

Όλα αυτά στο «Χωριό του Αι Βασίλη», στον λόφο του Φρόντζου, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα του στις 7 Δεκεμβρίου. Ψηλά, πάνω από τα ξύλινα σπιτάκια του «Χωριού» θα δεσπόζει το δενδρόσπιτο του αγαπημένου Αγίου των παιδιών όπου και θα υποδέχεται τους επισκέπτες του, μικρούς και μεγάλους.

O Aι Βασίλης δεν θα είναι όμως μόνος. Θα έχει στο χωριό και τα αγαπημένα του ελάφια, τα οποία θα μπορούν να θαυμάζουν και να φωτογραφίζουν οι επσικέπτες περνώντας μια βόλτα από τους στάβλους τους όπου θα απολαμβάνουν ζεστασιά και ξεκούραση! Εξάλλου, στο «Χωριό του Άι Βασίλη» θα υπάρχουν άλογα για βόλτες, το Καλικαντζαρόσπιτο που θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση στα παιδιά με ολοκληρωμένα προγράμματα , αφηγήσεις Χριστουγεννιάτικων ιστοριών, παιχνίδια μουσικής και, face painting, Χριστουγεννιάτικη αγορά, ενώ θα γίνονται διαρκώς διαγωνισμοί και κληρώσεις δώρων.

Η είσοδος στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό της πόλης, στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου, θα κοστίζει μόλις 1€, ποσό απ’ το οποίο το ένα τρίτο, αφού αφαιρεθεί ο ΦΠΑ, θα προσφέρεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και το 1/3 αφαιρούμενου ΦΠΑ στην Κιβωτό του Κόσμου!

…Και γιορτινές συναυλίες!

Οι εκπλήξεις όμως από το «Χωριό του Αι Βασίλη» δεν τελειώνουν εδώ. Σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο μέσα σ’ αυτό δημοφιλείς καλλιτέχνες θα δώσουν μοναδικές συναυλίες καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών! Ανάμεσά τους, στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου θα βρεθούν οι  BO,Κώστας Μαρτάκης, Χρύσπα, Master Tempo, Κωνσταντίνος Νάζης, Natasha Kay ,οι Xanazoo, Λάχανα και Χάχανα αλλά και αγαπημένοι youtubers της νεολαίας όπως οι Jimko και Πουρνάρας. Παράλληλα, θα δοθούν αρκετές χορευτικές παραστάσεις από Σχολές Χορού και Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης.

Εγκαίνια με παρέλαση

Υπενθυμίζεται ότι τα επίσημα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού των Ιωαννίνων θα γίνουν την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα. Στο πλαίσιό τους, μία πολύχρωμη παρέλαση με μικρούς και μεγάλους Γιαννιώτες ντυμένους Αι Βασίληδες, με μουσικές και χορούς θα ξεκινήσει από την Κεντρική Πλατεία και, περνώντας μέσα από το κέντρο της πόλης θα κατευθυνθεί και θα καταλήξει στο «Χωριό του Αι Βασίλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]