Ιωάννινα:Οι Goin’ Through Ε Ένα Μοναδικό Live Στην Πλατεία Πύρρου , Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου!

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει τους Goin’ Through σε ένα μοναδικό live στην Πλατεία Πύρρου (κεντρική πλατεία Ιωαννίνων), Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, στις 8:30 μμ

Οι γνωστοί και αγαπημένοι Goin’ Through δηλαδή ο Νίκος Nivo Βουρλιώτης και ο Μιχάλης Παπαθανασίου, εμφανίζονται μαζί με τον κορυφαίο Έλληνα DJ Sparky T για μία αξέχαστη εμφάνιση την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων με ελεύθερη είσοδο για όλους!
Με εικοσαετή πορεία στον χώρο και με ευρεία απήχηση στο κοινό, θα υπενθυμίσουν για ακόμα μια φορά στους θαυμαστές τους, τις πολυαγαπημένες επιτυχίες που τους καθιέρωσαν στο μουσικό στερέωμα. Τεράστια διαχρονικά hits όπως: Καλημέρα Ελλάδα, Πόσο Μ** είσαι, Γυναίκες, Κόκκινα Κάρτα, Δεν αντέχω (301 και σήμερα), Πολλά προβλήματα, Θέλω να γυρίσω στα παλιά και άλλα θα ακουστούν ζωντανά ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους σε ένα party δίχως τέλος.

Οι Goin' Through ξεπερνώντας τα μουσικά τους όρια, θα ξεσηκώσουν με τα κλασσικά και διαχρονικά τους κομμάτια όχι μόνο το φανατικό τους κοινό, αλλά και για όσους αγαπούν τη μουσική χωρίς ταμπέλες και περιορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]