Δήλωση Κώστα Κωνή, υποψήφιου βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ, στην εκλογική περιφέρεια Πρέβεζας.

Από το Γραφείο τουΚώστα ΚΩΝΗ, εκδόθηκε σήμερα η ακόλουθη ανακοίνωση:
Με σημερινή της ομόφωνηαπόφαση, η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής ανακήρυξε ως Υποψήφιο Βουλευτή στην εκλογική περιφέρεια Πρέβεζας, τον Αντιπρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Κώστα Κωνή.
Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, ο Κώστας Κωνής έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ευχαριστώ την ηγεσία  και την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά για την τιμητική αποστολή που μου ανάθεσαν.
Αξιολόγησαν θετικά την εν γένει συμπεριφορά και στάση μου όλα τα χρόνιαστο δημόσιο βίο και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο των ''ισχνών αγελάδων''.
Την ιδεολογική μου συνέπεια και την πολιτική μου σταθερότητα και καθαρότητα, τόσο στον κομματικό στίβο και στον συνδικαλισμό, όσο και τη διαχρονική συμμετοχή μου στα κοινά της οργανωμένης Ηπειρώτικης Αποδημίας.

Είμαι έτοιμος, όπως σε όλη την αγωνιστική διαδρομή μου, να συνεχίσω τον αγώνα για τη δικαίωση των προσδοκιών του Λαού μας, που ανέκαθεν ενσάρκωναν και ενσαρκώνουν το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και το Κίνημα Αλλαγής.
Καλώ τους συμπολίτες μου δημοκράτες Πρεβεζάνους να συμπαραταχθούν με την μοναδική δύναμη ευθύνης και συνέπειας,το Κίνημα Αλλαγής, και να δώσουμε μαζί αυτόν τον Καλόν Αγώνα.
Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια, να τεθούν όρια στους ψευδοσωτήρες λαοπλάνους, που εξαπάτησαν την Ελληνική Κοινωνία, κάνοντας το άσπρο μαύρο και το όχι ναι.
Τους αφήνουμε στην κρίση του Λαού και στη χλεύη της Ιστορίας.
Εμείς Πάμε μπροστά !”.
Σημειώνεται ότι η σημερινή απόφαση του ανώτατου οργάνου του Κινήματος, έρχεται σε συνέχεια σχετικής απόφασης της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας, η οποία τον περασμένο Αύγουστο είχε προτείνει - επίσης ομόφωνα - τον Κώστα Κωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]