Μπείτε στο κλίμα των γιορτών με χριστουγεννιάτικα φωτάκια


Η πιο ξεχωριστή για τους περισσότερους από εμάς εποχή του χρόνου έχει φτάσει και όλοι ανυπομονούμε να γίνουμε και πάλι παιδιά και να διακοσμήσουμε το σπίτι μας γιορτινά. Όποιο στυλ και αν επιλέξετε φέτος για το στολισμό του σπιτιού σας, ένας είναι ο σταθερός πρωταγωνιστής της διακόσμησης: τα φωτάκια. Σε όποιο σημείο του σπιτιού και αν επιλέξετε να τα τοποθετήσετε, είναι σίγουρο ότι θα ζεστάνουν το χώρο σας και θα αλλάξουν εξολοκλήρου όλη τη διακόσμηση. Ας δούμε λοιπόν με ποιους τρόπους μπορείτε να αξιοποιήσετε τα φωτάκια φέτος, ώστε να έχετε την πιο ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι σας.
Θα ξεκινήσω από την είσοδο του σπιτιού σας, η οποία όπως όλες τις εποχές, έτσι και τώρα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε εσείς και όλοι όσοι μπαίνουν στο σπίτι σας. Ξεκινήστε λοιπόν τοποθετώντας φωτάκια κάτω από το έπιπλο της εισόδου σας. Αν έχει χαμηλό ράφι μπορείτε να τα βάλετε εκεί, αλλιώς και το πάτωμα είναι μία καλή λύση. Η κίνηση αυτή θα δώσει την εικόνα του επιδαπέδιου φωτισμού και θα ζεστάνει πολύ το χώρο σας. Φυσικά, αυτό μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χαμηλό έπιπλο έχετε μέσα στο σπίτι.
Ο διάδρομος του σπιτιού προσφέρεται επίσης για μία ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, αφού μπορείτε να κρεμάσετε φωτάκια από το ταβάνι και έτσι να έχετε καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών ένα φωτεινό πέρασμα από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Στο εγχείρημά σας αυτό οι ταινίες με φωτάκια led πρόκειται να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, αφού μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε όποιο σημείο επιθυμείτε, και να έχετε έναν άψογο φωτισμό στο διάδρομο του σπιτιού σας.
Μία ακόμα κίνηση που μπορείτε να κάνετε ώστε να απολαμβάνετε όλη την ώρα τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σας, όχι μόνο εσείς αλλά και όσοι περνούν έξω από το σπίτι σας, είναι να τοποθετήσετε κάθετα μερικές λωρίδες με φωτάκια στα παράθυρά σας. Αυτά μπορεί να είναι τα κλασικά φωτάκια, είτε με σχέδια όπως τα αστεράκια, για ένα πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα.
Υπάρχουν βέβαια και άλλα σημεία, λιγότερο συνηθισμένα στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σας και να κάνετε τη διαφορά. Ένα από αυτά είναι  στους τοίχους, στα σημεία όπου αυτοί τέμνονται, ή να τα κρεμάσετε γύρω από την εξώπορτά σας. Σε συνδυασμό με μία γιρλάντα ή κλαδιά δέντρου, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό και εσείς θα απολαμβάνετε όλη την ώρα το φωτισμένο σπίτι σας.
Μην ξεχνάτε ότι τα φωτάκια μπορούν να τοποθετηθούν μέσα σε βάζα, σε συνδυασμό με άλλα αντικείμενα, όπως κουκουνάρια, και να δώσουν μία γιορτινή νότα σε όποιο χώρο και αν βρίσκονται. Ακόμα, θυμηθείτε ότι μπορείτε να αναδείξετε μοναδικά τους καθρέπτες του σπιτιού σας, κρεμώντας περιμετρικά αυτών τα φωτάκια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]