Λ.Αυγενάκης:«Πρωταθλήτρια στους φόρους η Ελλάδα… και οι επιτυχίες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζονται»Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκηγια την έκθεση του ΟΟΣΑ:

«Την ώρα που στελέχη της Κυβέρνησης παπαγαλίζουν το αφήγημα των 100 πρώτων μεταμνημονιακών ημερών,θέλοντας να ξεχάσουμε την καταστροφική πολιτική των 4 χρόνωνδιακυβέρνησής τους, τα στοιχεία-κόλαφος του ΟΟΣΑ έρχονται νατους προσγειώσουν στην σκληρή πραγματικότητα.
Η μακροβιότερη μνημονική κυβέρνηση,που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα δημιουργούσε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τον λαό, το μόνο που κατάφερε είναι να ξεπληρώνει γραμμάτια σε φίλους επιχειρηματίες και αργυρώνητους κονδυλοφόρους.
Την στιγμήπου Γαλλία και Γερμανία εισπράττουν το 25% των εσόδων τους από τους φόρους, το αντίστοιχο ποσοστό στην Ελλάδα εκτοξεύεται στο 39%-40%!
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε την Ελλάδα πρωταθλήτρια στους εμμέσους και πιο άδικους φόρους.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε την Ελλάδα πρωταθλήτρια και στο ιδιωτικό χρέος,με περισσότερα από 4 εκατομμύρια φορολογουμένων να χρωστούν στην εφορία.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διώχνει συνεχώς επενδύσεις και τις έχει μειώσει κατά 23,5% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑμείωσε τιςδημόσιες δαπάνεςκατά 1,3 δισ. ευρώ.
Αυτή είναι η αριστερή «ελπίδα» που ευαγγελίζονταν;Να αναγκάζουν τον κόσμο να στήνεται σε ουρές με τεντωμένο το χέρι στο τέλους του χρόνου;
Αυτή η Κυβέρνηση, της μετριότητας και της παρακμής,απευθύνεται σε ένα μόνο μέρος της κοινωνίας.Αυτό που έχει εξαθλιώσει και επιχειρεί να εξαγοράσει,δίνοντας 1 αφού πρώτα έχει υφαρπάξει 10!
Η ΝΔ απευθύνεται σε όλη την κοινωνία, και θέλει τους Έλληνες όχι πελάτες όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά περήφανους, αισιόδοξους και δημιουργικούς πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]